Η L’Oreal Professionnel δημιουργεί τέχνη στη σκηνή του Madwalk 2021

To MADWALK είναι η μεγαλύτερη γιορτή μουσικής και μόδας μαζί. Δύο διαφορετικά είδη τέχνης ενώνονται με αριστουργηματικό τρόπο σε ένα ανατρεπτικό show με τους διασημότερους Έλληνες καλλιτέχνες να ξετυλίγουν το ταλέντο τους στη σκηνή, η οποία μεταμορφώνεται παράλληλα σε πασαρέλα. Τα χρώματα και τα υλικά μπερδεύονται γλυκά με τους ήχους και τον ρυθμό και το αποτέλεσμα είναι απλώς μαγικό. 

Η εντυπωσιακή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά και ήταν μια έκρηξη χαράς και αισιοδοξίας. Η φετινή διοργάνωση όμως είχε έναν ακόμη σημαντικό ρόλο, αφού ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική προσφορά και το έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στο οποίο συμμετέχουν ήδη περισσότεροι από 120.000 δότες μυελού των οστών. Μια συγκινητική κίνηση στήριξης, με μουσική επένδυση, που αποπνέει το αίσθημα της ελπίδας με τον ομορφότερο και πιο δημιουργικό τρόπο. 

Επίσημος χορηγός της βραδιάς ήταν η L’ Oréal Professionnel Paris. Το αγαπημένο brand δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν θεσμό σαν το φετινό MADWALK by Serkova Crystal Pure, που πραγματοποιήθηκε με live κοινό μετά από σχεδόν δύο χρόνια και μεταδόθηκε χθες στο MEGA Channel.

Στα παρασκήνια κυριαρχούσε μια υπέροχη ένταση, χάρη στις εννιά ομάδες ταλαντούχων και έμπειρων κομμωτών απ’ όλη την Ελλάδα, που δημιούργησαν στους συμμετέχοντες hair looks εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις. Οι hair experts ακολούθησαν πιστά τη φιλοσοφία της L’ Oréal Professionnel Paris, που αποτελείται από το τρίπτυχο κομψότητα-επαγγελματισμός-δυναμισμός, που έχει χαρίσει στο brand επάξια τον ηγετικό ρόλο στον χώρο του haircare. Εκεί είδαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά trends, που μας θύμισαν έντονα τα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων.

Αρκετές ώρες πριν από την έναρξη του πιο fashionable event της χρονιάς, οι ομάδες των L’Oréal Pro Artist, Mod’s Hair, Gino hair and more, Angelopoulos, Hair Way, Andronis MS, Prestige Telis Kikeris, Telis Kikeris και Haute Coiffure Francaise πήραν θέση στα παρασκήνια, για να επιμεληθούν όλα τα hair looks για τα catwalks των σχεδιαστών. Και δεν έμεινα σ’ αυτό μόνο. Η L’Oréal Professionnel Paris «ανέβηκε» στη σκηνή μαζί με τον απόλυτο Έλληνα star Σάκη Ρουβά και δέκα σύγχρονες, γοητευτικές και super λαμπερές γυναίκες, για να λάβει μέρος σε ένα απίθανο act που άφησε άφωνο το κοινό.

Οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Σοφία Κουρτίδου, Ρεγγίνα Μακέδου, Δωροθέα Μερκούρη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Υβόννη Ντόστα, Βασιλική Ρούσσου, Μαρίλλια Σκαρογιάννη, Κατερίνα Τερζοπούλου και Βάλια Χατζηθεοδώρου μεταμορφώθηκαν σε top models περπατώντας στη σκηνή-πασαρέλα, πάνω στην οποία στήθηκε ένα απίθανο party, με τις δέκα κυρίες να χορεύουν ξέφρενα υπό τους ήχους της νέας κυκλοφορίας του Σάκη Ρουβά «Στα καλύτερά μου». Πρόκειται για γυναίκες με διαφορετικό τύπο και προσωπικότητα, η οποία έλαμψε τη βραδιά του MADWALK χάρη στα εντυπωσιακά χτενίσματα και τα απίθανα χρώματα στα μαλλιά τους με την υπογραφή της L‘Oréal Professionnel Paris.

Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως πρόκειται για μια μάρκα που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και εκπροσωπείται από hair experts που έχουν ως στόχο να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή της γυναικείας προσωπικότητας, με απόλυτο σεβασμό στη μοναδικότητα και την ομορφιά καθεμιάς ξεχωριστά.  

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr 

Κάνε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel

Ακολούθησε τα @LorealPro #LorealProGR στο Instagram