Η Ελεονώρα Μελέτη σου δείχνει τα ωραιότερα χτενίσματα για bob

Λίγο πριν έρθει η νέα χρονιά η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την μεγάλη αλλαγή που σκεφτόταν καιρό. Έκοψε τα μαλλιά της σε ένα τέλειο bob που την ανανέωσε και της ταιριάζει πολύ. Ήταν πραγματική έκπληξη και δέχτηκε εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια από τις followers-θαυμάστριές της. 

Και τώρα έρχεται να απαντήσει σε όλες εκείνες που την ρωτούν αν είναι πρακτικό το νέο της look και ποιες είναι οι εναλλακτικές που έχει όσο αφορά στο styling.

“Κορίτσια!!! Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα πως το νέο λουκ σας αρέσει!!! Κ χαίρομαι πολύ! Κάποιες το σκέφτεστε κιόλας αλλά φοβάστε! Ρωτάτε αν είναι βολικό , αν έχω επιλογές, αν είναι πρακτικό! Για να μιλάμε με πράξεις κ όχι μόνο με λόγια, κάθε μέρα στην εκπομπή δοκιμάζουμε με τον @thanosvogiatzis κ νέα χτενίσματα! Voila!” σχολίασε η παρουσιάστρια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Και συνέχισε με πρακτικά tips: “Aν τα μαλλάκια σας είναι από τη φύση τους απόλυτα ίσια, και λεπτά, όπως τα δικά μου, τότε αυτό το κούρεμα είναι απλά ιδανικό! Να φανταστείτε για την πρώτη επιλογή, τα ίσια , το μόνο που κάνω, είναι να λουστώ κ να πετύχω τη χωρίστρα! Wash and go που λένε! Χρειάζεστε μόνο έναν top κομμωτή για το κούρεμα! ( προσωπικά εμπιστεύομαι τον @panoskallitsis ). Τώρα αν δεν έχετε την τύχη να σας περιποιείται καθημερινά ο άλλος top @thanosvogiatzis , κ πάλι μη σκάτε! Με μια πρεσούλα ή μέτριο σίδερο, τα σπάτε εύκολα! Σε πέντε λεπτά αν πιάνει το χέρι σας είστε κουκλάκια! Λίγο υλικό στις ακρούλες … Κ το μαλλί…. Τεεεεεεελειο κορίτσια!  Έλα μην το σκέφτεστε! Τολμήστε! Κ στη τελική, τρίχες είναι…”.

Και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως συμφωνώ σε όλα. 

 

Read More

And More