Η Kate Hudson μας κάνει να ερωτευτούμε ξανά ένα χτένισμα που είχαμε βαρεθεί! Μαντεύεις ποιο;

Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μας που όλες είχαμε τα ίδια μαλλιά. Που όταν έβγαινες βράδυ έξω, πήγαινες στη δουλειά σου ή έμπαινες στο μετρό γυρνούσες γύρω σου και έβλεπες παντού τα ίδια κεφάλια. Αλλά να που αυτό το χτένισμα έφτασε κάποια στιγμή στο peak του και μετά το βαρεθήκαμε. Και μετά από οοοοοληηη αυτή την διαδρομή ήρθε η Kate Hudson, μας έδειξε την αναβαθμισμένη και ultra sexy εκδοχή του και μας έκανε να το ερωτευτούμε ξανά!

Ποιο είναι; Ιδού!

/

Το top knot! Αλλά να που αυτό το top knot δεν είναι όποιο top knot! Το μυστικό βρίσκεται στην τεχνική του που εξασφαλίζει αυτό το ultra messy και sexy αποτέλεσμα.

Ως προς την τεχνική: ο hairstylist Owen Gould που δημιούργησε αυτό το αποτέλεσμα δημιούργησε πολύ όγκο και messy υφή στο top knot χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά του και καθόλου χτένες όπως είπε ενώ τα προϊόντα που έβαλε είναι τα εξής: αφρός μεσαίου κρατήματος σε όλα τα μαλλιά για να δώσει όγκο, κρέμα styling και spray με αλατόνερο, στις ρίζες κυρίως για να δώσει όγκο.

Από την θεωρία στην πράξη!
Το ίδιο χτένισμα είναι signature της JLO και στο είχαμε δείξει στη Μία με τον Δημήτρη Σταματίου. Για να δεις πώς γίνεται πάτησε play παρακάτω στο βίντεο. Και γιατί όχι, να το κάνεις απόψε κιόλας στην βραδινή σου έξοδο!

Read More

And More