Η κοτσίδα της Khloe Kardashian έχει μια λεπτομέρεια που θα θες να αντιγράψεις ο-πωσ-δή-πο-τε!

Αν έχεις βαρεθεί τις (βαρετές) απλές κοτσίδες η Khloe Kardashian μας δείχνει εκείνη την πολύ μικρή λεπτομέρεια που κάνει το χτένισμά σου διαφορετικά.

Το credit ανήκει στον κομμωτή της Cesar DeLeon Ramirez ο οποίος εμπνευσμένος από την Alaia ολόσωμη φόρμα της, της έκανε ένα adrogyne και αυστηρό χαμηλό ponytail. Πρόσθεσε, ωστόσο, εκείνη την μικρή λεπτομέρεια που έκανε το χτένισμα να δείχνει εντελώς διαφορετικό από κάθε κοτσίδα που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Voila!

Μερικά τσιμπιδάκια τοποθετημένα χαμηλά κάτω από το ύψος του αυτιού και σε χρώμα που να κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου είναι η τέλεια ιδέα για να αναβαθμίσεις την κοτσίδα σου χωρίς κόπο. Αν είσαι μελαχρινή χρησιμοποίησε ξανθά τσιμπιδάκια ή μπορείς ακόμη και να βάψεις τα τσιμπιδάκια σου διάφορα χρώματα χρησιμοποιώντας τα βερνίκια σου.

Για να δεις πώς να βάψεις τα τσιμπιδάκια σου και να πάρεις και άλλες ιδέες για super χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με μερικά τσιμπιδάκια δες το βίντεο εδώ. Σου έχουμε… πολλά μαζεμένα (χτενίσματα για το Σουκού)!

Read More

And More