Η Kristen Stewart δεν έχει πια αυτά τα μαλλιά!

Τον περασμένο Ιούλιο η Kristen Stewart έκανε τις beauty editors ανά τον κόσμο να πληκτρολογούν εκατό λέξεις το δευτερόλεπτο προκειμένου να βγάλουν πρώτες την είδηση ότι έκοψε τα μαλλιά της και εμφανίστηκε με το ολοκαίνουριο hair look της στο τότε fashion show της Chanel (δες εδώ το make over alert)!

Λίγους μήνες μετά η Kristen Stewart άλλαξε τα μαλλιά της (ξανά!) και μας έκανε να πληκτρολογούμε με την ίδια μανία. Στο νέο της look αυτή την φορά μας σύστησε στην πρεμιέρα της ταινίας Camp X-Ray. Και να η νέα Kristen…

/

“Υπεύθυνος” για το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ είναι o hairstylist των celebrities Giannandrea ο οποίος μοιράστηκε καναδυό info για το νέο κούρεμα που έκανε στην Kristen Stewart και το περιέγραψε ως edgy bob.

“Ήθελα να δώσω στην Kristen ένα αβίαστο και chic κούρεμα, κάτι που θα ταίριαζε απόλυτα με την προσωπικότητά της. Οι αναλογίες σε αυτό το κούρεμα είναι πολύ σημαντικές. Έπρεπε να είναι τόσο όσο. Ήθελα να διατηρήσω την θηλυκότητά της αλλά να βγάλω και κάτι ακραίο στο ίδιο look. Χρησιμοποίησα ένα ψαλίδι αραιώματος και ένα ξυράφι και αυτά τα δύο σε συνδυασμό είχαν αυτό το αποτέλεσμα!”.

Μερικές δικές μου παρατηρήσεις:
1. Μου άρεσει πολύ η νέα Kristen Stewart. Εσένα; Στείλε comment!
2. Αυτό το… αβίαστο και chic κούρεμα το έκανε και κάποια άλλη διάσημη. Αν είσαι καλή μπιoυτομαθήτρια θα θυμάσαι. Αν όχι, δες εδώ.
3. Η Kristen Stewart πειραματίζεται γενικά με μαλλιά και χτενίσματα. Για να δεις- θυμηθείς- εμπνευστείς κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo.

Read More

And More