Καστανά μαλλιά: Αυτές είναι οι ωραιότερες αποχρώσεις της σεζόν

Το καστανό χρώμα στα μαλλιά είναι κομψό, φυσικό και σοφιστικέ. Οι celebrities που το υιοθετούν παραμένουν πιστές σε αυτό για χρόνια και οι hairstylists με τη σειρά τους δημιουργούν τις ωραιότερες αποχρώσεις έχοντας τις πιο απίθανες εμπνεύσεις. Τη φετινή σεζόν είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα καστανά ώστε να είσαι προετοιμασμένη αν αποφάσισες να κάνεις μια αλλαγή. 

Προηγουμένως καλό είναι να γνωρίζεις ποια καστανή απόχρωση ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου: Αν το δέρμα σου έχει θερμό τόνο ιδανικές για εσένα είναι εκείνο της καραμέλας και του κάστανου. Αν έχεις ψυχρό επιλέγεις ένα καστανό με ροζ ή μπλε υποτόνο όπως είναι για παράδειγμα το εσπρέσο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Lux (@peterluxhair)

Espresso Martini: Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Είναι ένα σκούρο μεν καστανό χρώμα αλλά με φυσική λάμψη στις άκρες που δημιουργούν ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hailee steinfeld (@haileesteinfeld)

Apricot Brunette: Αν παραμένεις πιστή στους κόκκινους τόνους αλλά θέλεις ταυτόχρονα να υιοθετήσεις έναν καστανό που είναι τάση υπάρχει λύση. To apricot brunette. Έχει μια απαλή, ουδέτερη καφέ βάση στις ρίζες που καταλήγει σε μια φωτεινή απόχρωση που θυμίζει το βερίκοκο. Δημιουργείται με την τεχνική του balayage που χαρίζει στα μαλλιά μια πλούσια χρυσή λάμψη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Cool Brunette:  Μια μοντέρνα και κομψή επιλογή αν θέλεις να αποκτήσεις μια σκούρα απόχρωση. Συνήθως οι haircolorists το φωτίζουν με low highlights που χαρίζουν βάθος και διάσταση στο χρώμα. Αυτό το χρώμα μαλλιών δείχνει υπέροχο όταν δημιουργείς τόσο απαλούς κυματισμούς όσο και sleek. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Morrone (@camilamorrone)

Golden Chestnut Brown: Η απόχρωση του κάστανου κινείται από το σκούρο κόκκινο μέχρι το  ανοιχτό χρυσαφένιο καφέ. Πρόκειται για ένα χρώμα με μεγάλη απόκλιση που ταιριάζει σε πολλούς τόνους δέρματος, τόσο στους ζεστούς όσο και τους ψυχρούς. Celebrities όπως οι Camila Morrone, Emma Watson και Lily Collins το έχουν υιοθετήσει ενώ οι experts θέλουν να γνωρίζεις ότι είναι ένα χρώμα μαλλιών χαμηλής συντήρησης που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clayton Hawkins (@claytonhawkins)

Natural Brown: Το απόλυτα φυσικό, κομψό και χωρίς υπερβολική επεξεργασία. Σκέψου ένα πλούσιο σοκολατένιο χρώμα με διακριτικά, επίσης καστανά αλλά πιο φωτεινά highlights από το μέσο μέχρι τις άκρες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pooʍ pɐɥɔ (@chadwoodhair)

Smoky Espresso Brunette: Μια ζεστή και χρυσαφένια απόχρωση που δείχνει φυσική και ξανοιγμένη από τον ήλιο. Είναι ένα από τα πιο κομψά trends της νέας σεζόν που θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

Expensive Brunette: Μια ζεστή απόχρωση με πολυτελές φινίρισμα και λάμψη αλλά και μια ζεστή πινελιά που δημιουργεί κολακευτική διάσταση που μοιάζει σαν να είναι απόλυτα φυσική. 

Read More

And More