Κλάμερ: αυτό είναι το ένα αξεσουάρ που φοράνε φανατικά τα κορίτσια της μόδας τώρα!

Εδώ και ένα- δύο χρόνια τα 90’s έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά στις ζωές μας και το οφείλουμε σε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας instagramers με τις πιο διάσημες εκπροσώπους την Bella Hadid και την Hailey Bieber.

Μαζί, όμως, με τα mom jeans και τα Calvin Klein έχει επιστρέψει και ένα αξεσουάρ στα μαλλιά που είναι πολύ, πολύ δυνατό και το οποίο πρέπει να αποκτήσεις asap ή αν έχεις ήδη κάποιο κάπου στο ντουλάπι του μπάνιου σου για να πιάσεις τα μαλλιά σου όσο κάνεις skincare να το βγάλεις, να το φορέσεις στα μαλλιά και να πας με αυτό βόλτα. Ο λόγος για τα κλάμερ τα οποία είναι, επανάλαβε μετά από εμάς, είναι το-πιο-hot-πράγμα-που-μπορείς-να-βάλεις-στα-μαλλιά-σου-φέτος!

Τα κλάμερ επέστρεψαν! Αν βλέπεις φανατικά Φιλαράκια αυτό το hair accessory θα σου είναι οικείο μιας και η Rachel τα λάτρευε!

Μάλιστα, οι τρόποι για να το κάνεις είναι πολύ και διαφορετικοί: όλα τα μαλλιά πάνω ή half up, με wet look σε μαλλιά που έχεις λούσει μόλις ή σε βρεγμένα. Παρακάτω, μερικές εικόνες από τα αγαπημένα μας κορίτσια του instagram που θα σε ξεσηκώσουν και πιο κάτω μερικά κλάμερ (ή claw clips αν η λέξη σου είναι τόσο βαριά ώστε δεν μπορείς καν να την ξεστομίσεις).

@maggie_mccormack

@matildadjerf

Ένα σημαντικό tip που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το μέγεθος του κλάμερ που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι ανάλογο του όγκου των μαλλιών σου ή του πόσα μαλλιά πρόκειται να πιάσεις. Αν, για παράδειγμα, έχεις πλούσια μαλλιά αλλά θέλεις ένα κλάμερ για να πιάνεις half up, το κλάμερ σου πρέπει να είναι πιο μικρό.

https://www.instagram.com/p/B_lKKnQAoha/

Ο πιο αγαπημένος τρόπος της Bella Hadid να φοράει το κλάμερ είναι με wet μαλλιά, sleek και τραβηγμένα όλα προς τα πίσω

Η influencer Matilda Djerf πριν λίγο καιρό ανέβασε στο instagram της ένα τέτοιο βίντεο στο οποίο μας δείχνει πώς πιάνει τα μαλλιά της. “Με πολύ δύναμη, πολύ αγάπη και ένα μεγάλο hair clips, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πιάνω τα μαλλιά μου πάνω!”, έγραψε κάτω από το λίγο δευτερολέπτων βίντεο που ανέβασε το οποίο είχε 86.176 views!

 

Hair claw με τεχνική watercolor, Free People, €12.00

Hair clip με σχέδιο μαργαρίτα, ASOS DESIGN, €11.49

Hair clip σε λευκή ταρταρούγα, And Other Stories, €15.00

Lele clip, €40.00, freepeople.co.uk

 

Bella Peach Claw, Margherita, €14.50

Σετ με δύο hair clips με print ταρταρούγα, Mango, €17.00

Read More

And More