Κλάμερ για τα μαλλιά: κάναμε έρευνα αγοράς και βρήκαμε τα ωραιότερα!

Αν επιμένεις να φοράς ακόμη scrunchie στα μαλλιά σου θα πρέπει να αλλάξεις αξεσουάρ καθώς εδώ και κάμποσο καιρό ένα άλλο hair accessory που έχει επίσης τις ρίζες του στα 90’s είναι τώρα τάση. Ο λόγος για τα κλάμερ τα οποία ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα σε κρατήσουν δροσερή με τον πιο stylish τρόπο. 

Περάσαμε ώρες ατελείωτες και βρήκαμε τα πιο ωραία της αγοράς, όλα συγκεντρωμένα παρακάτω! Μάλιστα, οι τρόποι να το φορέσεις είναι πολλοί και διαφορετικοί! Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια κλασική μπανάνα και να “ασφαλίσεις” με ένα κλάμερ ή, εναλλακτικά, να κάνεις το κόλπο που αγαπά η Hailey Bieber. Ποιο είναι αυτό; Μετά το λούσιμο, βάζει στα μαλλιά της μια γενναιόδωρη ποσότητα μάσκας μαλλιών, τα χτενίζει, φοράει το κλάμερ της και περνάει με αυτό όλη μέρα. Έτσι, μέχρι να ξεβγάλει επιστρέφοντας από την έξοδό της, και η μάσκα μαλλιών θα έχει κάνει τη δουλειά που πρέπει και θα είναι stylish όλη την ημέρα!

@emijayinc

@tortware

Suzy clip σε Rose Tortoiseshel, €22.00, tortware.com. Μαύρες, ροζ και χρυσές λεπτομέρειες σε ένα hair clip που κάνει statement από μόνο του. Ταιριάζει με κάθε χρώμα μαλλιών αλλά δημιουργεί το τέλειο contrast με το ξανθό!

Big Daisy Clip σε Sunshine, €13.00, emijay.com. Αυτό το ρετρό αξεσουάρ μαλλιών μας δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση! Σε μέγεθος ιδανικό για να πιάσεις είτε όλα τα μαλλιά σου πάνω αν έχεις λεπτή τρίχα ή ένα stylish καρέ ή, σε αντίθετη περίπτωση, να κάνεις ένα πολύ ωραίο half up. 

Big Effing clip σε Purple Shroom, €29.00, emijay.com. Ότι πιο girly εντοπίσαμε στην έρευνα αγοράς μας! Αυτό το claw clip με τα σχέδια από λουλούδια και μανιτάρια μας αρέσει πολύ!

 

Clam Claw, €10.00, freepeople.com. Αυτά τα κλάμερ σε σχήμα κοχυλιού είναι ότι πιο καλοκαιρινό έχουμε δει και θα σε συντροφεύσουν τέλεια στις χαλαρές σου βόλτες στο νησί και οπωσδήποτε μετά την παραλία. 

 

Clouded acetate hair clip, €15.00, stories.com. Το μοβ είναι από τα χρώματα που βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας και μια τέλεια επιλογή σε ότι έχει να κάνει με κλάμερ αφού θα αναδείξει το χρώμα των μαλλιών σου, όποιο κι αν είναι αυτό!

Κλάμερ The Marble effect, €8.00, SisterhoodK. Το ιδανικό μέγεθος κλάμερ για τα μακριά σου μαλλιά! Πέρα, όμως, από αυτό αγαπάμε και αυτό το παιχνίδισμα που κάνει δημιουργώντας ένα εφέ μαρμάρου. 

 

Yara claw, €82.00, freepeople.com. Πρόσφατα είδαμε κλάμερ στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για το Φεστιβάλ των Καννών. Λοιπόν, αυτό εδώ το κλάμερ μπορεί επίσης να σε πάει οπουδήποτε μπορείς να φανταστείς και φυσικά όλοι θα σε ρωτάνε πού το αγόρασες!

 

 

Σετ με δύο φωσφοριζέ κλάμερ, €7.99, Pull & Bear. Τα αγαπήσαμε γιατί έχουν τέλειες αποχρώσεις αλλά και γιατί είναι value for money. Ιδανικά για μεσαίου μήκους μαλλιά ή για μισό πιάσιμο. 

 

Read More

And More