Κόκκινα μαλλιά: Πριν κάνεις το μεγάλο βήμα δες τις πιο σοφιστικέ αποχρώσεις

Οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι πιο hot από ποτέ με τις celebrities να υιοθετούν τις πιο γοητευτικές, σέξι και σοφιστικέ τη φετινή χρονιά. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνες που παραμένουν πιστές με την Jessica Chastain να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Πρόκειται για ένα από τα χρώματα που δεν περνούν απαρατήρητα ενώ ταυτόχρονα καταφέρνει να μεταμορφώσει κάθε γυναίκα που τι υιοθετεί αναβαθμίζοντας το beauty look με μοναδικό τρόπο. 

Κι αν σκέφτεσαι σοβαρά να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα επιβάλλεται να δεις τους ωραιότερους τόνους πριν κλείσεις ραντεβού με τον haircolorist. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να παραμείνει λαμπερό και να μην ξεθωριάσει με τα λουσίματα που σημαίνει ότι χρησιμοποιείς πάντα προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά, κρατάς την τρίχα πλούσια ενυδατωμένη, την προστατεύεις κάθε φορά που χρησιμοποιείς συσκευές θερμότητας αλλά και από την ηλιακή ακτινοβολία απλώνοντας αντηλιακό μαλλιών ή ακόμη καλύτερα φορώντας καπέλο ή μαντήλι. 

Το μόνο που μένει τώρα είναι να αποφασίσεις ποια απόχρωση θα αποκτήσεις. 

Instagram: @marcmena

Briek Red: Είναι η πιο γλυκιά, κόκκινη απόχρωση που αγαπούν πολύ οι celebrity haircolortists και ταιριάζει σε όλες μας. 

Instagram: @dimitrishair

Ginger Spice: Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Γιαννέτος ευθύνεται για το νέο, απίθανο, κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της Megan Fox. Με γερή δόση χάλκινης απόχρωσης που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα μπλε μάτια της και τη σταρένια επιδερμίδας της, δημιούργησε έναν τόνο που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Instagram: @marcmena

Strawberry Blonde: Παραμένει σταθερά το αγαπημένο των experts. Ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και είναι κατάλληλο για εσένα που έχεις ήδη ξανθιά βάση. Πιο σκούρο από το ροδακινί και πιο ανοιχτό από το χάλκινο και το πορτοκαλί είναι η ενδιάμεση απόχρωση που έχει το πιο φυσικό φινίρισμα απ’ όλες τις υπόλοιπες. 

Instagram: @renatocampora

Copper Strawberry Blonde: Η Jessica Chastain έχει φυσική ανοιχτή βάση και ο προσωπικός της hairstylist Renato Campora την τονίζει ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας ζωηρούς χάλκινους τόνους. 

Instagram: @sophiet

Chocolate Cherry: Αν έχεις σκούρα καστανά ή ακόμη και μαύρα μαλλιά αυτή είναι η κόκκινη απόχρωση που μπορείς να αποκτήσεις ευκολότερα χωρίς να ταλαιπωρήσεις την τρίχα. Θυμίζει το κόκκινο κρασί και είναι η καλύτερη λύση αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά caramel highligts. 

Instagram: @florido

Copper: Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Το καθαρό χάλκινο χρώμα εξελίσσεται στο αγαπημένο των celebrities και ταιριάζει σε όλους σχεδόν τους τόνους δέρματος ενώ το καλοκαίρι αποκτά τέλεια ξανοίγματα που θα λατρέψεις. 

Instagram: @chadwoodhair

Apricot Bronde: Η ανοιχτή καστανή βάση, τονίζεται με χρυσούς και κόκκινους τόνους αλλά και με την απόχρωση του βερίκοκου που χαρίζει ένα πολυδιάστατο, εντυπωσιακό εφέ.  

 

Read More

And More