Κορδέλες στα μαλλιά! Οι 8 αγαπημένες μας από €3.45!

Όταν βλέπεις στο red carpet δύο stars να εμφανίζονται με κορδέλες στα μαλλιά (στο ίδιο event και μιλώ για τις Χρυσές Σφαίρες) την ίδια στιγμή που στα ανοιξιάτικα catwalks τα μαλλιά των μοντέλων στολίζονται με το ίδιο αξεσουάρ, καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός! Και αν έχεις και fashion- beauty ένστικτο, τότε το καμπανάκι μέσα σου πρέπει να έχει αρχίσει ήδη να βαράει! Beauty alert! Beauty alert! Οι κορδέλες στα μαλλιά επιστρέφουν και δίνουν ενδιαφέρον ακόμη και στο πιο αδιάφορο χτένισμα. Άσε που δεν πρέπει να καταβάλεις και υπερπροσπάθεια! Απλώς το τοποθετήσεις λίγο πιο πάνω από το μέτωπο, αφού πρώτα έχεις κρεπάρει τα μαλλιά σου.

Στα πρακτικά: κάναμε window shopping και καταλήξαμε στις 8 αγαπημένες μας κορδέλες μαλλιών αλλά και στέκες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το look που θες: μαύρο όπως της Michelle Williams ή με στρας και χρωματιστά όπως η Charlize Theron; Έχουμε λύσεις για κάθε budget και διάθεση, φίλη!

Καν’ το όπως η Michelle Williams

Μπορεί το headband της Michelle Williams να ήταν ένα πανάκριβο vintage κομμάτι του Fres Leighton, αλλά εμείς σου έχουμε πολύ, πολύ οικονομικές επιλογές αν θες να ακολουθήσεις το παράδειγμά της!

Κορδέλα με φύλλα από χάντρες, €8.45, Achilleas Accessories

Κορδέλα λεπτή με φιόγκο- δαντέλα, €3.45, Achilleas Accessories

Κορδέλα με παγιέτες, €3.45, Achilleas Accessories

Κορδέλες από ύφασμα δαντέλας, €5.00 και οι τρεις, Accessorize

Καν’το όπως η Charlize Theron

H Charlize Theron ήταν μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στις Χρυσές Σφαίρες. Το δικό της headband ήταν Cartier και είχε αληθινά διαμάντια. Το δικό μας θα είναι πιο οικονομικό. Αλλά σε περίπτωση που έχεις ένα πολύ καλό budget (λέμε… αν!), έχουμε και γι’ αυτό λύση!


Στέκα Miu Miu, €393.08, net-a-porter

Headband με αλυσίδα, €10.00, Accessorize

Στέκα με στρας και λουλούδι, €14.00, Accessorize


Στέκα με πέτρες και υφασμάτινο λουλούδι, €6.00, Alexi Andriotti

Read More

And More