Κουρέματα: Αυτά είναι τα 7 trends της σεζόν που θα χρειαστεί να δεις πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κόψεις τα μαλλιά σου. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσεις και να αναβαθμίσεις το beauty look σου. Στις αρχές της άνοιξης και λίγο πριν το καλοκαίρι. Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε μια δραματική αλλαγή. Ακόμη κι αν θέλεις να κρατήσεις το μήκος οι hair experts έχουν καταπληκτικές ιδέες. 

Πριν κλείσεις όμως το επόμενο, κρίσιμο, ραντεβού με τον κομμωτή σου θα χρειαστεί να δεις τις 7 μεγαλύτερες και ωραιότερες τάσεις. Περιλαμβάνουν bob, pixie, mixie, ασυμμετρίες αλλά και μακριές φράντζες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirsty anne sekulla-sage (@kirstyannehair)

Bouncy Bob: Ανάλαφρο και με απαλές ασυμμετρίες είναι του κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Μπορείς να δημιουργήσεις έξτρα όγκο και ανασηκωμένη φράντζα ενώ δείχνει τέλειο και στο wet look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@dnchair)

Feathered Layers: Κατάλληλη για εσένα που λατρεύεις τα μακριά μαλλιά αλλά θέλεις μια ανανέωση και μια διαφορετική φόρμα. Οι φράντζες είναι μακριές και ασύμμετρες. Πρόκειται για τη λεπτομέρεια που χαρίζει το τέλειο twist στο κούρεμα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

The Soft Crop: Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε pixie, όπως η Taylor Hill, αυτό το κούρεμα είναι πρακτικό και χαρίζει το τέλειο look. H κοντή φράντζα και οι αφέλειες είναι η λεπτομέρεια που θα χαρίσει την απαραίτητη stylish πινελιά. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mimimoocher)

Mullet: Με grunge αναφορές είναι ένα κούρεμα κατάλληλο για τις τολμηρές. Celebrities όπως η Rihanna και η Miley Cyrus το έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις ένα rock look ζήτησε από τον κομμωτή σου να το δημιουργήσει πριν το καλοκαίρι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Damien Rinaldo / Next Of Kin (@borisboriswho)

Pixie: Αν ανήκεις στις τολμηρές είναι το απόλυτο trend. Όσο πιο κοντό τόσο το καλύτερο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hair Bros (@thehairbros)

Curly Bixie: Ακόμη κι αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά ένα κούρεμα που κινείται ανάμεσα στο πολύ κοντό bob και το μακρύ pixie δείχνει απλά υπέροχο. Ιδανικό τόσο για την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι πρόκειται για το look που θέλει ελάχιστο styling.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dixie (@dixiedamelio)

Pageboy Cut: Ένα επίσης κούρεμα που μπορείς να δημιουργήσεις αν μακραίνει το pixie σου. Η Dixie d’ Amelio αποδεικνύει ότι αυτή η περίεργη περίοδος που μακραίνουν τα κοντά μαλλιά μπορεί να είναι τέλεια. 

 

 

 

 

Read More

And More