Λαμπερά μαλλιά μέχρι το ρεβεγιόν! Η beauty editor επισκέφτηκε το κομμωτήριο Vangelis Hatzis και σου δείχνει πώς θα το πετύχεις!

Είμαστε ακριβώς μια ανάσα πριν την πιο glam και λαμπερή εποχή του χρόνου. Και για τα μαλλιά μας θέλουμε ακριβώς την ίδια λάμψη! Έχεις σκεφτεί, λοιπόν, τι θα φορέσεις τη βραδιά του ρεβεγιόν, μπορεί να έχεις βρεις το τέλειο κόκκινο κραγιόν που θα βάλεις στα χείλη σου, αλλά με τα μαλλιά σου ακόμη προβληματίζεσαι: προλαβαίνεις να έχεις μαλλιά με εκθαμβωτική λάμψη όπως αυτά που βλέπεις στις χολιγουντιανές stars και στο red carpet σε (εχμ!) πολύ-λίγες-μέρες-από-τώρα;

Με κάθε βεβαιότητα σου λέω πως ΝΑΙ! Πριν λίγες μέρες συνάντησα τον top Έλληνα hair expert, Βαγγέλη Χατζή, και οι photos που θα δεις παρακάτω είναι η απτή απόδειξη ότι: αυτές τις γιορτές θα έχεις τα πιο υπέροχα μαλλιά που είχες ποτέ! Συνέχισε να διαβάζεις για να σου αποκαλύψω το μυστικό!

Θα σου θέσω την εξής (ρητορική) ερώτηση: δεν θα ήθελες στο ρεβεγιόν να φοράς ένα εκθαμβωτικό φόρεμα που ράφτηκε ακριβώς πάνω σου; Μια sur mesure δημιουργία από τα χέρια ενός κορυφαίου σχεδιαστή; Αυτό, όμως, θα σου κόστιζε μια περιουσία. Σωστά;

Μπορείς, όμως, να κάνεις το αντίστοιχο στα μαλλιά σου και αυτές τις γιορτές να “φορέσεις” τα λεία, λαμπερά, γεμάτα ζωντάνια και εντυπωσιακά μαλλιά που είχες ποτέ! Γιατί τώρα υπάρχει το System Professional, η νέα σειρά περιποίησης που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα μαλλιά την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας μέσα από μια εξατομικευμένη σειρά προϊόντων και θεραπειών. Και χωρίς να σε μπερδεύω πολύ με την τεχνολογία, θα σου πω εν ολίγοις ότι όλη φιλοσοφία αυτής της μοναδικής σειράς βασίστηκε στην ανακάλυψη των επιστημόνων ότι τα μαλλιά μας έχουν ένα ιδιαίτερο προφίλ “ενέργειας” (energy profile) που είναι τόσο μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο όσο και το αποτύπωμά του. Αυτό το προφίλ “ενέργειας” αποκοδικοποιεί το System Professional.

Από την θεωρία στην πράξη: πώς θα έχεις λαμπερά μαλλιά μέχρι το ρεβεγιόν!

Η απόστασή σου από τα πιο λαμπερά μαλλιά που είχες ποτέ είναι μια… διάγνωση μακριά! Μάλιστα, η διαδικασία είναι και πολύ ευχάριστη, ειδικά όταν είσαι και στα καλύτερα χέρια και παράλληλα σου παραδίδονται και μαθήματα αυτοπεποίθησης! Μέσα από ένα ipad γίνονται μερικές βασικές ερωτήσεις όπως “τι είναι αυτό που σου αρέσει στα μαλλιά σου”. Ο Βαγγέλης Χατζής με έπεισε ότι πρέπει να αγαπώ περισσότερα πράγματα από το μήκος. Να αγαπώ τη λάμψη τους. Να αγαπώ την κίνησή τους. Και φυσικά να τους δείχνω την αγάπη μου με τα σωστά προϊόντα φροντίδας και το… pampering στα χέρια του τελειότερου hair expert!

Μετά, λοιπόν, την διάγνωση αποκαλύπτεται ο σωστός συνδυασμός προϊόντων- απόλυτα εξατομικευμένων βάσει των αναγκών σου. 174 εκατομμύρια πιθανοί συνδυασμοί μόνο ένας αποτελεί το σύστημα που ταιριάζει σε εσένα. Και αυτό είναι το ιδιαίτερο σύστημα περιποίησης, το EnergyCode σου!
Τα προϊόντα που βλέπεις παραπάνω είναι ιδανικά για τα δικά μου μαλλιά- ένας συνδυασμός που φτιάχτηκε μόνο για μένα! Το Purify Shampoo με την καθαριστική του δράση που βοηθά στην ρύθμιση της έκκρισης λιπαρότητας από το τριχωτό, το Hydrate Conditioner για ενυδάτωση στα μήκη και το θαυματουργό Elastic Force που λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας και χαρίζει μεταξένια απαλότητα. Ένα μοναδικό σύστημα που σε κάνει να νιώθεις εξίσου ξεχωριστή!

Πέρα, όμως, από την διάγνωση και τον συνδυασμό προϊόντων που μπορείς να πάρεις σπίτι σου για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε ένα απόλυτα εξειδικευμένο hair spa, υπάρχουν θεραπείες System Professional που μπορείς να κάνεις στο κομμωτήριο και που είναι το μυστικό σου για super εκθαμβωτικά μαλλιά ακόμη και λίγες ώρες πριν το ρεβεγιόν καθώς το αποτέλεσμα που βλέπεις είναι instant!

“Οι θεραπείες System Professional που γίνονται στο κομμωτήριο είναι επίσης εξατομικευμένες και πρόκειται για γρήγορες θεραπείες που από την στιγμή που τις εφαρμόσεις θα δεις την διαφορά κατευθείαν. Από τη μια εφαρμογή! Γι’αυτό και είναι η τέλεια λύση για να λάμψουν τα μαλλιά σου στο ρεβεγιόν!”, μου εξηγεί ο Βαγγέλης Χατζής.

PAUSE: Η πολυτελής αρωματική τους σύνθεση που βασίζεται σε μια floriental βάση (σύνθεση με λουλουδάτες και oriental νότες) που ενσωματώνεται σε όλα τα προϊόντα και διανθίζεται με διαφορετικές νότες κορυφής ανάλογα με την κατηγορία του εκάστοτε προϊόντος, σε ξε-λο-γιά-ζει!

Όπως σου είπα, και οι θεραπείες στο κομμωτήριο είναι απόλυτα εξατομικευμένες. Ωστόσο, ο αγαπημένος expert και ambassador του System Professional, Βαγγέλης Χατζής, μοιράστηκε μαζί μου τις τρεις αγαπημένες του ή καλύτερα, εκείνες που θα σου δώσουν ένα instant εκθαμβωτικό αποτέλεσμα: “Υπάρχει το Elastic Force που λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας και δίνει απαλότητα, υπάρχει το Liquid Hair που αναδομεί τα ευαίσθητα και εύθραυστα μαλλιά στη στιγμή και το Alpha Energy, με υψηλή περιεκτικότητα σε Energy Code για ευέλικτα μαλλιά από την ρίζα μέχρι τις άκρες!”.

Όσον αφορά την αίσθηση που έχουν τα μαλλιά σου μετά τη θεραπεία, φοβάμαι πως όσο περιγραφική και αν γίνω θα αδικήσω το αποτέλεσμα. Γιατί μόνο αν δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία μπορείς να καταλάβεις ότι τα μαλλιά σου μετά το System Professional δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Μου αρέσει να την λέω “μετά S.P εποχή”.

Το ίδιο, βεβαίως, συμβαίνει αν αποφασίσεις να επισκεφτείς μια φορά το κομμωτήριο Vangelis Hatzis και αφεθείς στα χέρια του. Και θα κρατήσω αυτό που μου είπε ο ίδιος: “Τα ωραία μαλλιά, είναι ωραία μαλλιά! Όταν τα έχεις σου δίνουν αυτοπεποίθηση!”. Ξέρεις, λοιπόν, πως όταν εμπιστεύεσαι τα μαλλιά σου σε εκείνον, εμπιστεύεσαι τελικά όλη σου την ψυχολογία και κάνεις και μερικές ενέσεις αυτοπεποίθησης χωρίς να το περιμένεις.
PS: Παραπάνω ο Βαγγέλης Χατζής μου δείχνει το αγαπημένο του hair styling για τις γιορτές. Σγουρά, super sexy, αυθάδικα, προκλητικά, που-όλοι-προσέχουν μαλλιά! Αφού μπήκαν οι βάσεις για τη λάμψη και την φροντίδα τους, έκλεισα το επόμενο ραντεβού μου για το νέο project: ρεβεγιόν με curly hair!

Αντί επιλόγου θα μοιραστώ μαζί σου ένα από τα beauty resolutions μου για το 2017: να νιώθω κάθε μέρα μοναδική. Και το System Professional, η πρώτη εξατομικευμένη σειρά περιποίησης μαλλιών είναι η τέλεια αρχή! Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο Vangelis Hatzis θα δώσει την ιδανική συνέχεια. Ή, με άλλα λόγια…

PHOTO CREDITS: Αλέξανδρος Μακρής

Read More

And More