Μαλλιά: Οι καλοκαιρινές τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις από σήμερα κιόλας

Το hairstyle είναι μία από τις πιο συχνές beauty αναζητήσεις τόσο στο Instagram όσο και το Pinterest. Επίσης είμαι σίγουρη πως τα τελευταία δύο χρόνια έχεις γίνει expert μιας και παρακολούθησες αρκετά tutorials ώστε να μάθεις να δημιουργείς μόνη σου updos και πλεξούδες. Όσο αφορά στις τάσεις που είδαμε στα fashion shows της σεζόν έχεις ήδη κάνει τις επιλογές σου. Καθημερινά όμως αναδεικνύονται νέες αφού celebrities και it girls αποκαλύπτουν μέσα από τους λογαριασμούς τους τα  νέα τους hair looks που συζητιούνται πολύ. 

Αυτό σημαίνει πως έχεις ακόμη πολλές προτάσεις και έπεται συνέχεια αφού οι εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχίζονται με το Met Gala που πλησιάζει. Οι hairstylists έχουν ήδη επιλέξει τα αγαπημένα τους trends κι εγώ επιλέγω τα πιο γήινα, εύκολα και “φορέσιμα”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoinette (@hairbyantoinettenyc)

H Zendaya ως το απόλυτο beauty icon κάνει την αρχή με το απίθανο lob της. Η διαφορά είναι πως οι άκρες είναι γυρισμένες προς τα έξω. Πρόκειται για μία τάση που έρχεται κατευθείαν από τα 90’s και έχουν ήδη λατρέψει οι celebrity hairstylists. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Hernandez (@melissa.hernandez)

Το κόκκινο χρώμα είναι και πάλι εδώ με τις χάλκινες αποχρώσεις να έχουν την τιμητική τους. Μετά την Kendall Jenner και την Kaia Gerber σειρά έχει η Sydney Sweeney που θα σε πείσει να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

Μακριές αφέλειες: Ποιος είπε ότι είναι κατάλληλες για το χειμώνα μόνο; Αναβαθμίζουν ακόμη και το πιο απλό κούρεμα ενώ μπορείς να τις μαζέψεις ή να τις κάνεις στην άκρη με τη βοήθεια ενός τέλειου clip. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park 박니나 (@ninapark)

Baby bangs ή αλλιώς κάνε το όπως η Zoey Kravitz. Χαριτωμένες, κομψές και πρακτικές αποτελούν το απόλυτο twist που θα χαρίσει μια απίθανη πινελιά. Επίσης απογειώνει τον απλό κότσο ή αλογοουρά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LACY REDWAY 👸🏾 🧠 💇🏽‍♀️✨♍️🗣💋💪🏾 (@lacyredway)

Bob σε μαλλιά με φυσική υφή. Κι αν έχει συνδέσει το συγκεκριμένο κούρεμα με το sleek και ολόισιο φινίρισμα οι hair experts επιμένουν πως δείχνει εξίσου υπέροχο και σε σγουρά ή σπαστά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Scott (@naomigscott)

Wet Look: Το είδαμε στα Oscars και αυτό σημαίνει πως το iconic χτένισμα του καλοκαιριού δείχνει υπέροχο ακόμη και στις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Η Naomi Scott το υιοθέτησε στο bob αλλά Ciara και Kim Kardashian απέδειξαν πως ταιριάζει και στα πολύ μακριά μαλλιά.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Χωρίστρα στη μέση: Είναι το αγαπημένο της Gen Z που ακολούθησαν οι celebrities πιστά στις τελευταίες τους εμφανίσεις. Η Vanessa Hudgens τη συνδύασε με έναν old Hollywood και tres chic κότσο στα φετινά Oscars όπως επίσης και η Maddie Ziegler. 

Read More

And More