Μαλλιά: Οι πιο φωτεινές καστανές αποχρώσεις για εσένα που αποφεύγεις τις δραματικές αλλαγές

Αν παραμένεις πιστή στην καστανή βάση στα μαλλιά σου και δεν αγαπάς τις δραματικές αλλαγές εγώ σε στηρίζω. Το πιθανότερο όμως είναι να θέλεις μια ανανέωση μέσα στην άνοιξη κι ενόψει του καλοκαιριού. Οι haircolorists έχουν απίθανες ιδέες και προτάσεις και τόσο οι celebrities όσο και τα it girls έχουν υιοθετήσει μερικές από τις ωραιότερες. Κομψά, με minimal διάθεση αλλά και πιο έντονα highlights, είναι όλα τους υπέροχα. 

Κι αν το έχεις ήδη αποφασίσει και έκλεισες ήδη το ραντεβού με τον κομμωτή σου, δες στη συνέχεια τα ωραιότερα και πιο λαμπερά καστανά μαλλιά. 

Instagram:@haileybieber

Η Hailey Bieber αρχικά αποφάσισε να ξεκινήσεις τις αλλαγές στα μαλλιά υιοθετώντας ένα τέλειο bob. Στη συνέχεια το αναβάθμισε με highlights στην απόχρωση του μελιού και με τη ρίζα να παραμένει σκούρα και φυσική. 

Instagram: @kaiagerber

To golden εφέ στα καστανά μαλλιά της είναι classy, ζεστό και κομψό.  

 

Instagram: @alisontoby

Η πιο διακριτική εκδοχή του sun-kissed εφέ. Η ρίζα είναι σκούρα και σταδιακά τα μαλλιά αποκτούν μια φωτεινή όψη, ένα τόνο πιο ανοιχτή. 

 

Instagram: @oliviapalermo

Τα έντονα highlights σε golden-caramel αποχρώσεις είναι το σήμα κατατεθέν. Η Palermo παίζει με την ένταση ανά εποχές που σημαίνει ότι το χειμώνα υπερισχύει ο τόνος της καραμέλας και το καλοκαίρι ο χρυσός. 

Instagram: @kathleen_hair

Τα ανεπιτήδευτα caramel highlights στο μπροστινό κυρίως μέρος των μαλλιών δημιουργούν την τέλεια “κορνίζα”. Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να φωτίσεις ολόκληρο το πρόσωπο χωρίς να κάνεις μεγάλη αλλαγή στο χρώμα. 

Instagram: @taunidawson

Sandy Brunette: Το ξάνοιγμα στις άκρες μόνο στην απόχρωση της άμμου είναι μια απίθανη ιδέα μιας και πρόκειται για το ιδανικό look του καλοκαιριού που πλησιάζει. 

Instagram: @maralafontan

Ένα πολυδιάστατο καστανό χρώμα που θα πετύχεις με balayage σε δύο τόνους. Η σκούρα καστανή βάση και τα ανοιχτόχρωμα επίσης καστανά highligts δημιουργούν το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Instagram: @taunidawson

Ένα μεσαίο καστανό που αποκτά μοναδικό ενδιαφέρον χάρη στα money piece highlights σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών μεν αλλά με έμφαση στις μπροστινές τούφες. 

Read More

And More