Μάθε τα πάντα για τη μοναδική τελετουργία “24 καρατίων” Kérastase Elixir Ultime! Από τον Σωτήρη Ανδρώνη, hair stylist των κομμωτηρίων MS!

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας! Γι’ αυτό και η τελετουργία “24 καρατίων” από την Kérastase Elixir Ultime θα γίνει η αγαπημένη σου! Η δική σου και των… μαλλιών σου! Ο hair stylist Σωτήρης Ανδρώνης από τα κομμωτήρια MS έχει όλες τις λεπτομέρειες. Μάθε τα πάντα για την μοναδική αυτή τελετουργία και ζήτησέ την από τον κομμωτή σου ή, και γιατί όχι, εφάρμοσέ την και μόνη σου στο σπίτι!

– Τι κάνει η τελετουργία “24 καρατίων” Kérastase Elixir Ultime;
Η τελετουργία Elixir Ultime από την Kérastase είναι μοναδική. Τόσο ως προς την διαδικασία, όσο και ως προς το αποτέλεσμα που εξασφαλίζει στα μαλλιά μας, καθώς δίνει θρέψη, απαλότητα και λάμψη.

– Με ποια προϊόντα γίνεται η τελετουργία;
Με το σαμπουάν, τη μάσκα και το θρυλικό λάδι από την αντίστοιχη σειρά Elixir Ultime. ΄Ολα αυτά τα προϊόντα σε συνδυασμό αλλά και ο μοναδικός τρόπος εφαρμογής τους δίνουν ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα!

– Μπορείτε να μας περιγράψετε την τελετουργία βήμα προς βήμα;
Αρχικά, βάζουμε μερικές σταγόνες από το λάδι στις παλάμες μας και κάνουμε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Ακολουθούμε απαλές και κυκλικές κινήσεις για χαλάρωση. Έπειτα, αφαιρούμε με χλιαρό νερό. Συνεχίζουμε με το σαμπουάν Elixir Ultime. Περνάμε δύο χέρια. Κι εδώ οι κινήσεις μας πρέπει να είναι απαλές και κυκλικές, χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων μας. Ταμπονάρουμε με μια πετσέτα και συνεχίζουμε με την μάσκα. Αυτό το μέρος της τελετουργίας είναι μοναδικό! Αναμειγνύουμε την μάσκα με το λάδι. Χρησιμοποιούμε μια σταγόνα Elixir Ultime αν έχουμε λεπτά μαλλιά, δύο αν έχουμε κανονικά και τρεις αν έχουμε χοντρά. Χωρίζουμε τα μαλλιά μας σε τούφες και απλώνουμε σε όλο το μήκος μέχρι τις άκρες. Αφήνουμε να δράσει για πέντε λεπτά και ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερά και απαλά μαλλιά που έχουν ανακτήσει την υγεία τους!

– Και πόσο συχνά μπορούμε να επαναλαμβάνουμε;
Ιδανικά 2-3 φορές την εβδομάδα.

Μπες τώρα στο fanpage της Kérastase στο facebook και λάβε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσεις την σειρά Elixir Ultime για έναν χρόνο!

Read More

And More