Μερικά από τα ωραιότερα κοντά καρέ του instagram γιατί ξέρουμε ότι το σκέφτεσαι!

Αν έπρεπε να επιλέξουμε το πιο καλοκαιρινό κούρεμα αυτό δεν θα ήταν άλλο από το καρέ. Είναι super stylish, δίνει πόντους στην εμφάνισή σου χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια και αφήνει ακάλυπτο τον αυχένα σου με αποτέλεσμα να μην υποφέρεις τις ημέρες του καύσωνα και ειδικά με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια μας γίνονται ολοένα και πιο ζεστά!

Ξέρουμε, επίσης, πολύ καλά ότι όλα τα παραπάνω τριγυρνάνε στο μυαλό σου εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να είσαι ένα βήμα στο να κλείσεις ραντεβού. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα short bob, δηλαδή τα κοντά καρέ που θα μειώσουν κάθε σου αντίσταση και θα σε κάνουν να σηκώσεις το τηλέφωνό σου! Ακολουθούν τα διασημότερα και πιο iconic καρέ του instagram! 

 

@taylorlashae

Είναι η πιο parisian εκδοχή του καρέ και η… ιδιοκτήτριά του έστησε μια ολόκληρη καριέρα πάνω σε αυτό. Το συγκεκριμένο καρέ έρχεται αρκετά πιο πάνω από το ύψος του σαγονιού, περίπου στο ύψος των χειλιών, ενώ οι αφέλειες προσθέτουν extra πόντους στιλ. Αν το υιοθετήσεις φρόντισε τα μαλλιά σου να έχουν αρκετό όγκο και η τρίχα να μην είναι λεπτή αλλιώς κάνοντας αφέλειες το αποτέλεσμα δεν θα σε κολακεύει!

@aninebing

Μια άλλη “ιδιοκτήτρια” ενός iconic καρέ είναι και η σχεδιάστρια Anine Bing η οποία, μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της μας δίνει και διαφορετικές ιδέες styling για το κοντό καρέ. Παραπάνω βλέπουμε wet look στα καρέ, ένα χτένισμα πολύ καλοκαιρινό και πολύ sexy!

@aninebing

Μια άλλη μέρα, ένα άλλο look για την Anine Bing η οποία αυτή την φορά μας δείχνει πόσο πιο effortless και sexy μπορεί να δείξει το κοντό καρέ μας αλλάζοντας απλώς την χωρίστρα! Αντί για τη μέση, χωρίστρα βαθιά στο πλάι! Και φυσικά με την βοήθεια ενός dry shampoo το αποτέλεσμα θα απογειωθεί!

@alexachung 

Ένα κούρεμα που συνδυάζει δύο μεγάλα trends αφού κινείται ανάμεσα στο καρέ και το shag. Τα άνισα layers στο τελείωμα των μαλλιών και η υποψία φράντζας δημιουργούν μια αβίαστη διάθεση! 

@hannalhoumeau

Όχι! Ευτυχώς για εμάς το καρέ δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να “γράψει” τέλεια και στις αγαπημένες μας σγουρομάλλες! Μάλιστα, το συγκεκριμένο μήκος θα δώσει ξανά ζωή στις μπούκλες σου οι οποίες, ελλείψει βάρους, θα γίνουν πιο ζωηρές!

@hairbyadir

Η Αλγεριανή ηθοποιός Lyna Khourdi εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών με ένα ίσιο, super chic καρέ με χωρίστρα στη μέση το οποίο από μόνο του ήταν τόσο επιβλητικό ώστε η ίδια δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά με την υπόλοιπο beauty look της!

@kaiagerber 

Το καρέ της Kaia Gerber είναι ένα boysih bob με μερικά layers στο μπροστινό μέρος και πιο κοντές φράντζες. Ένα tip για το συγκεκριμένο καρέ είναι ότι “γράφει” καλύτερα σε baby hair που δεν έχουν υποστεί πολλές τεχνικές εργασίες και δείχνουν υγιή. 

@taylorhill

Επίσης στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών το καρέ της Taylor Hill έγινε κέντρο της προσοχής! Τέλειο κούρεμα αλλά και styling χτενισμένο σε κυματισμούς. Bonus η βαθιά φράντζα. 

@chloehelenmiles 

Τα curtain bangs δεν σετάρονται τέλεια μόνο με τα μακριά μήκη αλλά μπορούν να γράψουν εξίσου υπέροχα με ένα κοντό καρέ. Απόδειξη ένα από τα πιο αγαπημένα μας κορίτσια του instagram!

 

Read More

And More