It's a new era

Νέος τρόπος να γιορτάζουμε- νέα γιορτινά χτενίσματα! Δες ποια είναι η τάση!

Είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσεις μαζί μου: όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι ένα από τα πράγματα που μου έχουν λείψει πολύ είναι η πιο glam εκδοχή του εαυτού μου. Χωρίς να ήμουν ποτέ ιδιαίτερα glam… μου λείπει να δω τον εαυτό μου να φοράει κάτι διαφορετικό από φόρμες, να έχω τα μαλλιά μου κάπως διαφορετικά πιασμένα από μια πρόχειρη κοτσίδα για την οποία δεν χρειάστηκα καν καθρέφτη και να είμαι αμακιγιάριστη. 

Ευτυχώς, πλησιάζουν οι γιορτές και είναι μια καλή αφορμή για να δούμε τον εαυτό μας κάπως διαφορετικό. Και επειδή αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορετική τάση στον τρόπο που θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας: τα χτενίσματα δεν θα είναι υπερβολικά μιας και δεν μιλάμε για μεγάλα glam ρεβεγιόν με πολύ κόσμο αλλά για κάτι πολύ πιο κλειστό και οικογενειακό. Μιλάμε, λοιπόν, για ponytails τα οποία είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, τα οποία, όμως, μπορούμε να στολίσουμε όπως εμείς θέλουμε και να τους δώσουμε το τέλειο… homemade γιορτινό twist με τα κατάλληλα hair accessories

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά πολύ ωραία τέτοια χτενίσματα για να πάρεις ιδέες! 

@aimeesong

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πιάσεις μια χαμηλή κοτσίδα και να αφήσεις δύο μεγάλες τούφες να πέφτουν στο μπροστινό μέρος του προσώπου σου! 

 

@brycescarlet

Αν έχεις καρέ το μήνυμα είναι καν’το όπως η Margot Robbie! Πιάσε μια πολύ loose, πολύ χαμηλή κοτσίδα, βάλε ένα ζευγάρι υπέροχα σκουλαρίκια και απογείωσε το look σου με την πιο μινιμαλιστική προσέγγιση.

@leletny

Μας αρέσουν πολύ οι φιόγκοι στα μαλλιά αλλά αυτός εδώ ο φιόγκος από οργάντζα μας αρέσει λιγαααακι περισσότερο! Φόρεσέ τον χαμηλά στα μαλλιά σου και κράτησε αυτή την πληροφορία: όσο πιο σγουρά, πλούσια και με όγκο είναι τα μαλλιά σου, τόσο πιο μεγάλο είναι το hair accessory που πρέπει να φορέσεις! 

@linneklund 

Όσο πιο γιορτινή διάθεση έχεις, τόσα περισσότερα είναι τα αξεσουάρ που θα βάλεις στα μαλλιά σου. Στόλισε την πιο απλή κοτσίδα σου με hair accessories κατά μήκος και καν’την να μοιάζει με την πιο περίτεχνη! 

@missenocha 

Το bubble ponytail είναι ένα χτένισμα που μας είχε συστηθεί στα catwalks τέσσερα- πέντε χρόνια πριν από τον οίκο Valentino και σε αυτές τις γιορτές θα το θυμηθούμε και πάλι. Θα το θυμηθούμε γιατί είναι εντυπωσιακό, απαιτεί μηδενικά skills και είναι ένα χτένισμα που μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση! Απλώς πιάσε μια κοτσίδα και βάλε στα μαλλιά σου σε όλο το μήκος λαστιχάκια. Έπειτα άνοιξε με τα δάχτυλά σου ελαφρώς και θα έχεις αυτό το bubble αποτέλεσμα!

@ninasandbench 

Αν σου αρέσουν τα sleek μαλλιά, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και πιάσει μια χαμηλή κοτσίδα στολίζοντας τη βάση των μαλλιών σου με έναν φιόγκο από κάποιο πολυτελές υλικό όπως μετάξι ή βελούδο που θα δώσει αμέσως πιο γιορτινή διάθεση στο look σου. 

@ninasandbench 

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι να φορέσεις αξεσουάρ στα μαλλιά σου. Ο ένας είναι το μήκος της κοτσίδας, όπως είδαμε, και ο άλλος είναι αυτός εδώ. 

@maxineeggenberger 

Αν δεν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε φιόγκο ή σε hair pins εμείς σου προτείνουμε να υιοθετήσεις και τα δύο!

@hungvanngo

Αν ψάχνεις μια ιδέα που να μην περιέχει hair accessories μόλις την βρήκες! Άφησε την μπροστινή σου φράντζα κάτω, πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα ψηλό και sleek ponytail και έπειτα φέρε αυτή την φράντζα πίσω από το αυτί σταθεροποιώντας με gel ή κερί. Έτοιμη!

@maxineeggenberger 

Αν είσαι minimal at heart κινήσου σε αυτή τη λογική: πιασμένα μαλλιά μισά πάνω και ένα απλό hair clip!

 

Read More

And More