Οι δύο λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο ponytail της Hailey Bieber

@amandaleehair

Η Hailey Bieber με κάθε της εμφάνιση μας δίνει έμπνευση και για το επόμενο beauty look που θα υιοθετήσουμε κι εμείς. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, λοιπόν, στη λίστα με όλα αυτά που θέλουμε να αντιγράψουμε από εκείνη μπήκε και ένα ακόμη look, αυτό που βλέπεις εδώ. 

Η σύζυγος του Justin Bieber και top model ανέβασε ένα story στο οποίο είχε το τέλειο μακιγιάζ που τόνιζε την έτσι κι αλλιώς flawless επιδερμίδα της, ένα smudged περίγραμμα γύρω από τα μάτια και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα sleek ponytail από την hair stylist, Amanda Lee.

Αναζητώντας τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στο ponytail της, εντοπίσαμε αυτά τα δύο στοιχεία: μια πολύ ελαφριά χωρίστρα στο πλάι η οποία οριοθετεί το χτένισμα και μια πολύ ελαφριά κλίση προς τα έξω στο τελείωμα του ponytail που κάνει την κοτσίδα πιο cute. Για να το πετύχεις, βρέξε τα μαλλιά σου και άπλωσε ένα προϊόν styling όπως ένα gel για wet look. Έπειτα, με μια χτένα κάνε το χώρισμα και χτένισμα όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω φροντίζοντας να στρώσουν σωστά. Πιάσε με ένα λαστιχάκι κι έπειτα με μια στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι χτένισε τις άκρες των μαλλιών σου προς τα έξω. Έτοιμη!

Read More

And More