Όλοι οι τρόποι να φορέσεις ένα κλάμερ όπως οι influencer

Επιμένουμε στο task κλάμερ γιατί πολύ απλά είναι το πιο hot αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις τώρα στα μαλλιά σου, εκείνο που θα δείξει σε όλους πόσο ενημερωμένη είσαι! Στην αρχή της εβδομάδας, λοιπόν, σου δείξαμε εδώ μερικά super stylish- super cute κλάμερ και τώρα έφτασε η στιγμή να σου δείξουμε όλα εκείνα τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις με αυτά! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας: από την Hailey Bieber και την Bella Hadid μέχρι τις μεγαλύτερες influencer του instagram έχεις μπροστά σου ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να κοπιάρεις όποιο hair look θες (ή και όλα!)

Κλάμερ με… μάσκα μαλλιών!

Τα μοντέλα πρώτης γραμμής όπως είναι η Bella Hadid και η Hailey Bieber κάνουν λόγω δουλειάς εντατικό hair styling που φθείρει την τρίχα. Τις μέρες, λοιπόν, που έχουν day off το αγαπημένο του beauty trick είναι να λούζονται, να απλώνουν μια γενναιόδωρη ποσότητα μάσκας στα μαλλιά τους και να τα πιάνουν με ένα κλάμερ. Έτσι κάνουν θεραπεία on the go και μάλιστα με τον πιο stylish τρόπο!

Twist προς τα κάτω!

@paigecraswell

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος να πιάνεις τα μαλλιά σου είναι να δημιουργείς μια κοτσίδα την οποία στριφογυρίζεις προς τα πάνω κι έπειτα βάζεις κλάμερ. Αν αλλάξεις την κατεύθυνση αυτού του twist το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό όπως βλέπουμε και παραπάνω!

Μισό… twisted πιάσιμο

@jlt_style 

Πάρε δύο πολύ λεπτές τούφες από τη μια και από την άλλη μεριά των μαλλιών σου, περίπου στο ύψος του αυτιού, στριφογύρισέ τις κι έπειτα σταθεροποίησε προς τα πίσω με ένα κλάμερ.

The parisian way!

@trishnagoklani

Είναι ο τρόπος που αγαπούν οι Γαλλίδες και τα βασικά στοιχεία για ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι όγκος με dry shampoo, messy διάθεση στο πιάσιμο χωρίς να χρησιμοποιήσεις καν καθρέφτη και ένα ζευγάρι μεγάλους χρυσούς κρίκους που θα προσθέσουν ακόμη περισσότερους πόντους στιλ!

Messy low bun

@paigecraswell

Το ύψος που θα κάνεις το πιάσιμο στα μαλλιά σου είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα διαφοροποιήσει κατά πολύ το αποτέλεσμα. Κρέπαρε τις ρίζες για να δώσεις όγκο, άφησε μερικές τούφες να πέφτουν πρόχειρα στο πρόσωπό σου και ενίσχυσε το στιλ σου και με μερικά ear cuff!

Κλασικό half up

@bryoniecarnan 

Ένας ακόμη πολύ απλός- πολύ ρομαντικός τρόπος να πιάσεις τα μαλλιά σου είναι αυτό το μισό πιάσιμο. Απλώς φέρε τα μαλλιά σου όλα προς τα πίσω και πιάσε τα μισά με ένα κλάμερ. 

Hedband και κλάμερ

@sabbiastudio

Αν πραγματικά αγαπάς τα hair accessories μπορείς να συνδυάσεις δύο σε ένα hair look! Το αποτέλεσμα μπορεί να σε συνοδεύσεις στις βόλτες σου από το πρωί μέχρι το βράδυ και από εκεί στο μπάνιο σου για να κάνεις το εντατικό σου skincare!

Hair accessory σαν… αξεσουάρ!

@somebodytolovee

Ο μόνος τρόπος να μένεις περιποιημένη, stylish και… cool στις υψηλές θερμοκρασίες είναι να έχεις παντού και πάντα μαζί σου ένα κλάμερ. Αν, μάλιστα, δημιουργούν και ενδιαφέρον χρωματικό contrast με την τσάντα που θα έχεις επιλέξει οι πόντοι αυξάνονται!

Sleek με 90’s τούφες

@maddiebriel

Απομόνωσε δύο λεπτές μπροστινές τούφες και πιάσει τα υπόλοιπα μαλλιά σου όλα ψηλά χρησιμοποιώντας ένα κλάμερ. Χρησιμοποίησε κι ένα spray για wet look ώστε να έχεις αυτή την υφή και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!

Baby braids με κλάμερ

@jaygoldmark

Πάρε μικρά, χρωματιστά κλάμερ για να πιάσεις τις άκρες από τα baby braids που θα πλέξεις στα μαλλιά σου. Τέλειο και πολύ girly!

Ποιος τρόπος να φορέσεις κλάμερ στα μαλλιά σου άρεσε περισσότερο; 

 

Read More

And More