Ούτε κοντά, ούτε μακριά! Αυτά τα μεσαίου μήκους μαλλιά θα σου δώσουν στιλ για το φθινόπωρο!

Είναι αυτή η περίοδος που όλοι αναζητάμε τρόπους να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας. Σε σχέση με τις περισσότερες αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουμε ραντεβού με τον κομμωτή μας και θα κάνουμε ένα ολοκαίνουργιο hair look. Θεμιτό. Αλλά υπάρχει περίπτωση να μην είσαι σίγουρη για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στα μαλλιά σου ή να μην είσαι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα. Ξέρουμε εμείς τι πρέπει να κάνεις!

Ανάμεσα στο κοντό καρέ και στα πολύ μακριά ponytail υπάρχει ένα μήκος που δίνει στιλ χωρίς απαραίτητα να σε δεσμεύει. Γιατί αν αλλάξεις γνώμη (είμαστε σίγουροι πως δεν θα συμβεί) αυτό το μήκος μακραίνει πολύ εύκολα για να επανέλθει εκεί ακριβώς που βρισκόσουν. Επιπλέον, αυτό το μήκος, και μιλάμε για το πολύ μακρύ καρέ, ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και τύπο μαλλιών.

Παρακάτω τα πιο αγαπημένα μας- ultra stylish κορίτσια που θα σε πείσουν να το κάνεις!

Victoria Beckham

Έχει δοκιμάσει τα πάντα στα μαλλιά της: από pixie cut μέχρι καρέ και όλα τα υπόλοιπα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι αυτό το μήκος είναι αυτό που της ταιριάζει περισσότερο από όλα. Και μας αρέσουν πολύ και αυτά τα highlights στα τελειώματα που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Hailey Bieber

Αυτό είναι το μήκος με το οποίο έχουμε αποτυπώσει την Hailey Bieber στο μυαλό μας και μπορείς να πας με αυτή την φωτογραφία στον κομμωτή σου για να αντιγράψεις όχι μόνο το κούρεμα αλλά και το χρώμα!

Alexa Chung

Η βασίλισσα του μεσαίου μήκους μαλλιών που σου δίνει έμπνευση όχι μόνο για τα μαλλιά. Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμά της και να κάνεις πολλά layers (aka shag) είναι να επιλέξεις ενιαίο μήκος.

Emily Ratajkowski

H sexy Emrata δεν έχει ακριβώς μεσαίου μήκους μαλλιά αλλά αυτά τα layers στο μπροστινό μέρος μας δημιουργούν αυτή την αίσθηση. Και ναι, μπορείς ελεύθερα να κρατήσεις τα μπροστινά layers και μόνο αυτά.

Jodie Comer

Αυτά τα beach waves σεταρισμένα με αυτή την puffy στέκα τα θέλουμε!

Naomi Scott

Αυτά τα χαλαρά waves της Naomi Scott και η χωρίστρα στη μέση είναι η προσωποποίηση του chic στιλ. Δεν θα λέγαμε όχι και στο σετάρισμα με το κοστούμι!

Margot Robbie

Το signature χτένισμα της Margot Robbie με την βαθιά φράντζα και τη μια τούφα πίσω από το αυτί μας κάνει να φανταζόμαστε τους εαυτούς μας συχνά με αυτό το κούρεμα!

Priyanka Chopra

Η λεπτομέρεια που θα κάνει το κούρεμα αυτό ξεχωριστό: το μπαλαγιάζ στις άκρες των μαλλιών που δίνει ένα πολύ ωραίο φως!

Selena Gomez

Θα έλεγε κανείς ότι τα μεσαίου μήκους μαλλιά ταιριάζουν μόνο σε όσες έχουν ίσια ή σπαστά. Βλέποντας (κανείς) αυτή την φωτογραφία με την Selena Gomez και τα πολύ σγουρά μαλλιά της, θα άλλαζε γνώμη!

 

Read More

And More