Περιποίηση μαλλιών για τον Άγιο Βαλεντίνο εν μέσω covid

Φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι διαφορετικός από πέρυσι και από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου όπως και όλες οι γιορτές μέχρι τώρα, θα είναι πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη. Θα βρισκόμαστε στο σπίτι μας, με την συντροφιά του αγαπημένου μας προσώπου. 

Η περιποίηση των μαλλιών είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα στον καλλωπισμό κυρίως γυναικών αλλά και ανδρών ειδικά σε γιορτινές περιστάσεις. Γενικά, η γιορτή αυτή επιβάλλει μια έξτρα περιποίηση τόσο για εμάς όσο και για το άλλο μας μισό. Ένα κομψό και αψεγάδιαστο λουκ με περιποιημένη ρίζα και καλοχτενισμένο μαλλί θα ήταν το ιδανικό, αλλά η περίοδος της καραντίνας με τα αγαπημένα μας κομμωτήρια να παραμένουν ερμητικά κλειστά δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση.

Πολλές γυναίκες, θα σκέφτηκαν να βάψουν τα μαλλιά τους μόνες τους στο σπίτι. Η βαφή των μαλλιών όμως είναι μια διαδικασία που φοβίζει πολλές γυναίκες, αλλά όταν η ρίζα έχει κάνει την εμφάνιση της, η απόπειρα είναι η μόνη διέξοδος.  Ευτυχώς στο εμπόριο, μπορείτε να βρείτε αρκετά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την βαφή των μαλλιών σας παιχνιδάκι, είτε είστε πρωτάρα είτε έμπειρη! 

Βρείτε την ιδανική απόχρωση των μαλλιών σας ή δοκιμάστε ένα νέο χρώμα για μια προσωρινή αλλαγή στα μαλλιά σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε προσωρινή βαφή, ημιμόνιμη μόνιμη, αφαιρετικά βαφής, ξανοιχτικό μαλλιών κ.ά. 

Επιπλέον, κυκλοφορούν και τονωτικά σαμπουάν χρώματος που προσαρμόζουν τον τόνο του χρώματος των μαλλιών σας και σπρέι βαφής για τις ρίζες για να καλύψουν τυχόν άσπρες τρίχες. 

Μην ξεχάσετε να πάρετε και τα απαραίτητα αξεσουάρ κομμωτηρίου όπως μπολ για την ανάμειξη της βαφής, πινέλα βαφής μαλλιών και προστατευτικά γάντια, που θα κάνουν την όλη διαδικασία της βαφής εύκολη. 

Εαν δεν επιθυμείτε περίπλοκα χτενίσματα, ένας κομψός και ανάλαφρος κότσος, μια αλογοουρά ή ακόμη και μια πλεξίδα σίγουρα είναι κάτι που μπορείτε να επιχειρήσετε μόνες σας στο σπίτι και με τη βοήθεια ενός πολύ καλού βίντεο-οδηγού. Το μόνο απαραίτητο σύνεργο είναι τα λαστιχάκια μαλλιών. Τα λαστιχάκια μαλλιών θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα τέλειο χτένισμα στην στιγμή και να απογειώσετε την εμφάνιση σας. Υπάρχουν πολλά λαστιχάκια τα οποία θα κρατήσουν το χτένισμα σας σταθερό για ώρες. Σπιράλ, διαφανή, από πλαστικό, από ύφασμα, με φιόγκο, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που θα βρείτε κάτι που θα κάνει το χτένισμα σας ένα και μοναδικό. 

Δοκιμάστε τώρα να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μόνες σας και αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί την διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα. Καλά χτενίσματα!

 

Read More

And More