Πήγαινε με αυτές τις photo στον κομμωτή σου! 10+1 stylish κουρέματα που θα σε ανανεώσουν το φθινόπωρο!

Το 99,9% αυτών που διαβάζουν τώρα αυτές τις γραμμές εκνευρίστηκαν που διάβασαν τη λέξη φθινόπωρο στον τίτλο (το 0,1% αγνοείται). Όμως, το ίδιο ποσοστό έχει συνειδητοποιήσει ότι διανύουμε αυτή την περίοδο που λέγεται “τα κεφάλια μέσα”. Μια περίοδος που τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να απολαμβάνω ιδιαίτερα! Γιατί συνοδεύεται με νέες beauty αφίξεις, γιατί αυτό το πρώτο χάζι στα μαγαζιά είναι πολύ ωραίο και γιατί μέσα στα υπόλοιπα δεινά (σοβαρά τώρα, πότε πέρασε το καλοκαίρι;) είναι η πιο ανανεωτική περίοδος. Έχεις γυρίσει από διακοπές, είσαι ξεκούραστη και φαίνεται στο πρόσωπό σου, είσαι μαυρισμένη και άρα πιο όμορφη και όλο αυτό πλαισιώνεται και από ένα ολοκαίνουργιο και super fresh κούρεμα. Παρακάτω σου έχουμε 11 uber-stylish ιδέες για κάθε στιλ και τύπο. PS: τα 90’s έχουν εδραιωθεί οπότε θα δεις και πολλά τέτοια κουρέματα.

1. Selena Gomez

To bob είναι το δυνατότερο κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένα bob αλλά δεκάδες διαφορετικά καρέ ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει ακριβώς. Αν έχεις ολόισια μαλλιά τόλμησε με ένα edgy καρέ με μύτες στο μπροστινό μέρος όπως της Selena Gomez. Και υπάρχει και αυτό το trick: καθώς τα μαλλιά σου στο μπροστινό μέρος θα είναι πιο μακριά η αλλαγή αυτή δεν θα σου φανεί πολύ extreme.

2. Sienna Miller

Αυτό το κούρεμα της Sienna Miller είναι all time classic. Ταιριάζει τέλεια στα κορίτσια με σπαστά μαλλιά και μας φέρνει το νου κορίτσια- surfer. Το μυστικό βρίσκεται στις ντεγκρανταρισμένες άκρες: όσες περισσότερες μύτες τόσο το καλύτερο. Απόφυγέ το αν έχεις ίσια μαλλιά.

3. Kendall Jenner

΄Ενα ακόμη it girl- ένα ακόμη καρέ. Αλλά διαφορετικό. Το συγκεκριμένο μήκος που φτάνει έως τα κόκαλα του λαιμού σου επιτρέπει να παίζεις και με διαφορετικά χτενίσματα ακόμη και πιασίματα. Έτσι, θα ανανεωθείς χωρίς, όμως, να αποβάλεις τις παλιές αγαπημένες σου συνήθειες, αν μια από αυτές, δηλαδή, ήταν το να πιάνεις τα μαλλιά σου πάνω.

4. Dakota Johnson

Αν έχεις για χρόνια μακριά μαλλιά και θέλεις να κάνεις κάτι για να ανανεώσεις την εικόνα σου χωρίς, όμως, να πειράξεις το μήκος τους, οι αφέλειες είναι η ιδανικότερη λύση! Μάλιστα, για αρχή μπορείς να πειραματιστείς με πιο αραιές αφέλειες μέχρι το ύψος των φρυδιών έτσι ώστε να μπορείς να τις μακρύνεις ευκολότερα ή να τις πιάνεις στο πλάι αν τις βαρεθείς. Το πιθανότερο σενάριο είναι να θες να κόψεις περισσότερες και πιο κοντές.

5. Emily Ratajkowski

Layers! Layers! Layers! Ή αλλιώς, η κίνηση που θα δώσει στιλ στα μακριά και ενιαία μαλλιά σου χωρίς να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια. Και κερδίζεις και πόντους παριζιάνικου στιλ!

6. Zoe Kravitz

Το κούρεμα που κινείται ανάμεσα στο pixie cut και το buzz cut (εντελώς ξυρισμένα για τα οποία περισσότερα info θα δεις εδώ) είναι το κούρεμα που λάτρεψαν τα μεγαλύτερα it girls στις αρχές του καλοκαιριού. Η Zoe Kravitz, η οποία πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Yves Saint Laurent Beauty, έκοψε έτσι τα μαλλιά της και είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν. Μια ιδέα- ένα haircut για τολμηρά κορίτσια.

7. Sarah Jessica Parker

Μπορεί η Sarah Jessica Parker πρόσφατα να έκανε καρέ (δες εδώ την τελευταία αλλαγή της αλλά και τις υπόλοιπες που έκανε μέσα στα χρόνια) αλλά αυτό είναι το κούρεμα που την χαρακτηρίζει και αυτά τα μαλλιά (χρώμα- κούρεμα) είναι που θα θέλαμε όλες στο κεφάλι μας! Κάνε save την εικόνα στο κινητό σου και συζήτησέ το με τον κομμωτή σου.

8. Bella Hadid

Αν έχεις ήδη καρέ και πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πάνω στα μαλλιά σου, εκτός από το τίποτα… κάνεις και λάθος! Η πλάγια φράντζα κάνει αμέσως upgrade και επιπλέον γράφει τέλεια με μπερέδες και σκουφιά που θα φοράς αργότερα (ok, σταματάω!).

9. (και) Bella Hadid

Μιας και βρισκόμαστε στο section Bella Hadid, ένα ακόμη κούρεμα που μας αρέσει πολύ (και άρεσε και πολύ στα 90’s, γενικά) είναι το καρέ σεταρισμένο με blunt cut αφέλειες που πέφτουν παχιές και πλούσιες σε ένα μήκος μπροστά από τα μάτια σου και σταματούν λίγο πιο πάνω από αυτά.

10. Zendaya

Όταν σκεφτόμαστε αφέλειες σκεφτόμαστε ίσια μαλλιά. Αλλά να που ο συνδυασμός των πολύ σγουρών με αφέλειες είναι ultra stylish και δεν έχουμε καλύτερη απόδειξη από αυτή την εμφάνιση της Zendaya. Go for it!

11. Alexa Chung

Το shag ανήκει πλέον στην κατηγορία των κλασικών haircuts. Επιπλέον είναι το ιδανικό κούρεμα για τα κορίτσια που α) δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για hairstyling β) έχουν σπαστά μαλλιά γ) αγαπούν τις Παριζιάνες και το στιλ τους δ) όλα τα παραπάνω.

Λοιπόν, βρήκες το κούρεμά σου;

Read More

And More