Ποια διάσημη έκανε το χτένισμα της πριγκίπισσας Diana;

Πριν λίγες μέρες έγιναν τα British Awards και οι stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν πολλές και μπορείς να τις δεις εδώ (α! Και να αποφασίσεις ποια σου αρέσει περισσότερο). Και αν ρίξεις μια ματιά όντως εδώ θα καταλάβεις αμέσως ποια ήταν εκείνη η διάσημη που… έκλεψε το χτένισμα της πριγκίπισσας Di.

/
Πες! Δεν είναι σαν η Taylor Swift να είδε την photo δεξία της πριγκίπισσας Di και να είπε έτσι θα κάνω τα μαλλιά μου απόψε (εξάλλου θα πήγαινε στα British Awards!);

Ok, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς. Απλώς τυχαίνει το χτένισμα της πριγκίπισσας Diana να είναι χαρακτηριστικό των 80’s, το beauty team της Taylor Swift να αποφάσισε να κάνει στην Taylor Swift για την βραδιά εκείνη ένα 80’s χτένισμα γι’αυτό και τα δύο looks να μοιάζουν τόσο…

/
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift κοπιάρει χτένισμα. Όπως είχε δηλώσει και παλιά (για την ακρίβεια ένα χρόνο πριν στο πρότελευταίο show της Victoria Secret), αν ποτέ έκοβε τα μαλλιά της κοντά θα έφταιγε η (κολλητή της, πλέον) Karlie Kloss.

/

… Και τελικά το έκανε! Η photo που βλέπεις παραπάνω είναι από το show της Victoria Secret και λίγο μετά η Taylor Swift έκανε αυτή την δήλωση για το κούρεμα (και λίγο πιο μετά τα κούρεψε κιόλας!).

Αλήθεια, σου έχει συμβεί ποτέ να κάνεις ένα κούρεμα που είδες και ζήλεψες από άλλη; Έχουμε poll!

Read More

And More