Ποιο μπουκάλι Kérastase Elixir Ultime σου αρέσει περισσότερο; Ψήφισε!

Το Elixir Ultime της Kérastase ήταν το πρώτο έλαιο που μας συστήθηκε ανοίγοντας μια νέα αγορά μπροστά μας. Και το αγαπήσαμε τόσο που απορούσαμε πώς ήταν η φροντίδα των μαλλιών μας πριν από αυτό.

Και τώρα το Elixir Ultime της Kérastase με το χαρακτηριστικό χρυσό μπουκάλι του γίνεται πηγή έμπνευσης δίνοντας την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να αναδειχθούν. Συγκεκριμένα συνεργάζεται με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, τη μεγαλύτερη σχολή μόδας στην Ελλάδα, για έναν πρωτοποριακό Instagram καλλιτεχνικό διαγωνισμό.

Στο επίκεντρο του διαγωνισμού, το Elixir Ultime, το θρυλικό έλαιο της Kérastase που αγαπήθηκε από τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Elixir Ultime δεν είναι απλώς ένα αγαπημένο προϊόν περιποίησης αλλά και ένα αντικείμενο έμπνευσης λόγω του χαρακτηριστικού και αναγνωρίσιμου σχήματος που έχει η πολυτελής συσκευασία του.


Η πρόκληση: Έχοντας ως μόνο περιορισμό το σχήμα της συσκευασίας, οι σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya κλήθηκαν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να αποτυπώσουν τις δημιουργίες τους σε ένα Instagram Post.


Νικητής αναδεικνύεται ο δημιουργός του Post με τα περισσότερα Likes. Ψήφισε την αγαπημένη σου δημιουργία εδώ

Read More

And More