Πώς να κάνεις την 2 σε 1 πλεξίδα με έμπνευση από το Coachella!

Μια πολύ μικρή εισαγωγή σεν περίπτωση που ΔΕΝ ξέρεις τι είναι το Coachella (και ΔΕΝ πρέπει να σε προβληματίζει το γεγονός ότι ΔΕΝ ξέρεις!). Το Coachella, λοιπόν, είναι ένα μουσικό διήμερο Φεστιβάλ του οποίου καθόλου δεν μας αφορά η μουσική αλλά όλα αυτά τα it girlzzzz που συγκεντρώνονται. Γιατί αυτά τα it girlzzz έχουν να σου δώσουν τουλάχιστον 78531 διαφορετικές ιδέες για styling και… hair styling.

Ας σταθούμε στο δεύτερο part: τα μαλλιά που παίζουν συνήθως στο Coachella είναι πολύ κυματισμοί, λουλούδια και χαλαρές πλεξίδες. Κάπως έτσι…


Από αριστερά: Bella Thorne (την πρώτη και την δεύτερη μέρα) και Alessandra Ambrosio

Όμως, μέσα σε όλα αυτά τα hair styling και το αστείρευτο sexiness αυτή που έκλεψε την παράσταση και έκανε τις beauty editors (εμάς) να αφιερώσουμε γραμμές και γραμμές ήταν η Kate Bosworth. Και χάρη στο στιλ της και κυρίως χάρη στο… στιλ των μαλλιών της!

Τα μαλλιά που βλέπεις παραπάνω (μπήκε ήδη στην μαλλιά-που-πρέπει-να-κάνω λίστα μου) τα έκανε η προσωπική της hair stylist Briget Brager και είναι ένα look που είχαμε δει στην σειρα Giamba του Giambattista Valli. Και σου είχαμε δείξει ένα παρόμοιο χτένισμα το περασμένο καλοκαίρι.

Και σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη πολύ εντυπωσιακή πλεξίδα την οποία θα βλέπαμε άνετα σε κάποια star στο Coachella (που ξέρεις, μπορεί και να την δούμε σύντομα). Πρόκειται για μια πλεξίδα 2 σε ένα 1 που συνδυάζει το ψαροκόκκαλο με την κλασική πλεξίδα και είναι πολύ stylish και fresh. Και μπορεί εδώ να μην έχουμε κάτι σε Coachella αλλά έχουμε ένα καλοκαίρι που πλησιάσει και κάποιες συναυλίες που θα γίνουν. Οπότε γιατί να μην δοκιμάσεις αυτή την πλεξίδα;

Για να δεις πώς γίνεται κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More