Πρέπει να δεις τα μαλλιά των Dolce & Gabbana από το τελευταίο couture show!

Κάθε χρόνο οι Dolce & Gabbana ετοιμάζουν μια couture συλλογή η οποία έχει το όνομα Dolce & Gabbana Alta Moda και η οποία αποτελεί την πιο grande- θεατρική εκδοχή των… συμβατικών shows τους. Στο τελευταίο show τους, λοιπόν, που έγινε λίγα 24ωρα πριν πρωταγωνιστές ήταν τα υπερθεαματικά hair accessories ενώ τα χτενίσματα έγιναν από τον Guido ο οποίος εδώ και χρόνια επιμελείται τα looks.

“To Dolce Alta Moda είναι όπως ένα συμβατικό show του οίκου αλλά στην πιο grande εκδοχή του! Όσον αφορά τα μαλλιά τα πάντα έχουν να κάνουν με τα extravagant headpieces, τα λουλούδια, τα κοσμήματα στα μαλλιά, τα πούπουλα”, είπε ο Guido Palau στο αμερικάνικο Allure.

Κάθε αξεσουάρ στα μαλλιά είναι διαφορετικό από μοντέλο σε μοντέλο και κάθε αξεσουάρ χρησιμοποιείται προκειμένου να βγάλει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. ΄Οσον αφορά το χτένισμα που το πλαισίωνε; Είδαμε χαμηλά twists και αέρινα σινιόν.
Και μια συβουλή από τον μετρ των μαλλιών αν (λέω αν!) θέλεις να παίξεις με hair accessories στην καθημερινότητά σου και όχι απαραίτητα τόσο επιβλητικά; “Κράτησε το χτένισμά σου minimal και άφησε τα αξεσουάρ μαλλιών να κλέψουν την παράσταση!”.

Ερώτηση, όμως: φοράς hair accessories ή όχι; Κι αν όχι, διστάζεις και δεν νιώθεις άνετα ή απλώς δεν σου αρέσουν;

Read More

And More