Τα 5 beauty μαθήματα που πήραμε από την JLO το 2014!

Μετά από τα beauty μαθήματα που πήραμε από την Kim Kardashian εδώ και από την Kate Middleton εδώ ήρθε η στιγμή να μάθουμε από την JLO (κι έχουμε πολλά να μάθουμε από εκείνη. Αν μη τι άλλο, για το τόσο… sexiness!). Και να οι βασικές beauty σημειώσεις που πρέπει να κρατήσεις:

Μάθημα no 1: Για να είσαι 44 και να μοιάζεις 34 θα πρέπει να κάνεις τα βασικά με την επιδερμίδα σου χωρίς υπερβολές ή άλλιώς, “less is more” όπως είχε πει και η ίδια στο Allure. Κι εδώ μπορείς να δεις ποια ακριβώς προϊόντα βάζει η ίδια στην επιδερμίδα της.

Μάθημα no 2: Που και που είναι ωραίο να αφήνουμε τα μαλλιά μας φυσικά, χωρίς να τα ισιώνουμε. Θες να δεις πώς είναι τα φυσικά μαλλιά της JLO, χωρίς πιστολάκι ή styling; Κάνε κλικ εδώ!

Μάθημα no 3: Για να δείχνεις sexy πρέπει να βάζεις shimmer ή πούδρα λάμψης στα σωστά σημεία. Ποια είναι αυτά; Είναι τέσσερα και θα τα δεις εδώ.

Μάθημα no 4: Η JLO έχει ένα χτένισμα που την χαρακτηρίζει όσο καμία άλλη star. Μάλιστα, αυτό το χτένισμα είναι και πολύ sexy και πολύ εύκολο να το κάνεις. Δες εδώ πώς!

Μάθημα no 5: Υπάρχει ένα προϊόν λάμψης για το σώμα στο οποίο ορκίζεται η JLO και φοράει πάντα με τα κοντά της σορτς και τις φούστες. Το καλύτερο part; Το προϊόν αυτό την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήρθε και στην Ελλάδα. Δες εδώ πού θα το βρεις, πόσο κοστίζει και όλες τις άλλες λεπτομέρειες!


Read More

And More