Τα μαλλιά σου σπάνε και δεν μακραίνουν; 4 ολοκαίνουργια προϊόντα θα σε πάνε εκεί που θες!

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε εδώ στο TLIFE είναι κάτι που βιώνουμε πολύ συχνά και οι ίδιες. Η ερώτηση αυτή είναι διατυπωμένη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους αλλά με ίδιο νόημα κάθε φορά: “Τα μαλλιά μου σπάνε, δείχνουν πάντα ταλαιπωρημένα κι επιπλέον δεν μπορώ να τα μακρύνω”.

Καταρχήν, είναι πολύ λογικό να μην μπορείς να τα φέρεις στο μήκος που θες από την στιγμή που… (θα το πω όσο πιο σκληρά γίνεται για να σου γίνει απόλυτα αντιληπτό) κόβονται στη μέση. Από την άλλη, η “ζωή” των μαλλιών μας δεν είναι καθόλου εύκολη! Τους κάνουμε καθημερινό styling, τα στεγνώνουμε, τα ισιώνουμε, τα βάφουμε και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι δεσμοί της τρίχας να σπάνε. Σκέψου ένα κομμάτι σχοινί που το ψαλιδίζεις…

Έχουμε ευχάριστα νέα και τώρα είναι η ώρα να σου δώσουμε τις απαντήσεις που θες! Το Gliss ως ειδικός στην
επανόρθωση, φέρνει την καινούργια Τεχνολογία OMEGAPLEX που αποτελεί την ιδανική λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά!

GLISS FIBER THERAPY: Αυτό που θέλουν τα αδύναμα μαλλιά μας!

Μια ολοκαίνουργια σειρά, μια επαναστατική τεχνολογία, τέσσερα ολοκαίνουργια προϊόντα που έρχονται να αλλάξουν για πάντα την όψη των μαλλιών σου αλλάζοντάς τα από μέσα! Το νέο FIBER THERAPY με την τεχνολογία OMEGAPLEX,προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας, αφού τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, αναδομούν την τρίχα και αναζωογονούν την ποιότητα των μαλλιών! Η σύνθεση με την καινοτομία , επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή και να βελτιώσει τη συνοχή τους. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές.

Η ολοκληρωμένη σειρά αποτελείται από τέσσερα προϊόντα (σαμπουάν, conditioner, μάσκα και έλαιο 2 φάσεων), τα οποία συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Ειδικότερα η μάσκα και το λάδι είναι τα δύο bonus προϊόντα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να μεταμορφωθούν σε πολύ λιγότερο χρόνο. Πώς;

Χρησιμοποίησε τη μάσκα μαλλιών δύο φορές την εβδομάδα μετά το λούσιμο και άφησέ την να δράσει για ένα λεπτό. Αυτό που σου εξασφαλίζει είναι αναδόμηση των δεσμών στην ίνα της τρίχας ενώ τα μαλλιά σου γίνονται πολύ πιο απαλά από το πρώτο κιόλας λούσιμο και φαίνονται πιο υγιή. Θα το διαπιστώσεις στο πρώτο κομπλιμέντο που θα εισπράξεις!

– Ψέκασε τα μαλλιά σου με το έλαιο δύο φάσεων για λάμψη και απαλότητα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά χωρίς να το ξεβγάλεις. Η επανορθωτική σύνθεση με Omegaplex αναδομεί την τρίχα, ενδυναμώνει τη δομή και βελτιώνει την συνοχή.

Τα μακριά, πλούσια μαλλιά είναι δείγμα θηλυκότητας. Και τώρα μπορείς να τα πας όσο… μακριά εσύ θες αρκεί να βάλεις την ολοκαίνουργια σειρά Gliss Fiber Therapy στη ρουτίνα σου!

Κάνε share την αγάπη σου για την νέα σειρά Gliss στα social βάζοντας τα εξής hashtag στις photo που θα ανεβάσεις: #GlissFiberTherapy #DareEverything #CareForHair

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164