Site icon TLIFE

Τα μεγαλύτερα hair trends της νέας χρονιάς

Ίσως λίγο πριν φύγει η χρονιά να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου και να υιοθετήσεις ένα νέο κούρεμα που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να υποδεχτείς το 2022 με νέο look και διάθεση. Το σκέφτεσαι καιρό άλλωστε και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή, πίστεψε με. 

Παράλληλα, αν δεν είσαι τόσο τολμηρή να αποκτήσεις μια νέα απόχρωση ή ακόμη και ένα εντελώς διαφορετικό hairstyle από εκείνο στο οποίο έχεις μείνει πιστή και σταθερή τον τελευταίο καιρό. Ότι κι αν αποφασίσεις πρέπει να γνωρίζεις τις τάσεις που θα κάνουν θραύση τη νέα χρονιά και να ακολουθήσεις εκείνη που σου ταιριάζει και σε κάνει να νοιώθεις αυτοπεποίθηση. Κι εγώ είμαι εδώ για να σου τις αποκαλύψω. Εσύ απλά θα κλείσεις έγκαιρα το ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

Χρώμα 

Graphic Color: Οι παστέλ αποχρώσεις είναι και πάλι εδώ και μάλιστα σε τόνους που θυμίζουν ζαχαρωτά. Το ροζ είναι στην πρώτη γραμμή και ακολουθούν το λιλά και το γαλάζιο. H Kacey Musgrave το έχει ήδη υιοθετήσεις και μοιάζει με πριγκίπισσα. 

Κούρεμα 

Classic Bob: Παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και τώρα μπορείς να αποκτήσεις την κλασική του εκδοχή. Τη νέα χρονιά οι hairstylists προτείνουν να υιοθετήσετε τη μορφή του που θέλει το μπροστινό μέρος πιο μακρύ από τα υπόλοιπα μαλλιά και χτενισμένο με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα ακριβώς όπως το look της Selena Gomez.

Shag και ασυμμετρίες: Η Kaia Gerber είναι μία από τις celebrities που αποδεικνύει πως το shag είναι άκρως θηλυκό και μοντέρνο ταυτόχρονα. Οι αφέλειες προσφέρουν ένα french-chic twist και ταιριάζει σε όλα τα μήκη και υφές και πρόκειται για ένα από τα look που μπορείς να φιξάρεις πανεύκολα και χωρίς συχνή χρήση συσκευών θερμότητας.

Mullet: Έρχεται κατευθείαν από τα 80’s και χαρίζει μια punk και rock πινελιά στο look. Είναι κατάλληλο για όλα τα σχήματα προσώπου και προσφέρει μια δροσερή όψη και extravagant φινίρισμα. 

Hairstyles

80’s Curly: Αν έχεις σγουρά μαλλιά το 2022 είναι η χρονιά σου. Curly με super όγκο και χωρίστρα στην άκρη είναι το χτένισμα που θα δεις παντού. 

Sleek και με χωρίστρα στη μέση: Και τα 70’s έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με τα μακριά, λαμπερά, ίσια μαλλιά και τη χωρίστρα στη μέση να θυμίζουν την iconic Cher. Η Dua Lipa μας τη θύμισε και είναι σίγουρο πως πρόκειται για ένα hairstyle που θα λατρέψεις. 

Supermodel Blowouts: Το look των μοντέλων με τους ανάλαφρους κυματισμούς, την τέλεια κίνηση και τη μακριά φράντζα είναι εκείνο που θαυμάζεις και πάντα ήθελες να αποκτήσεις. Αρκεί να έχεις μακριά μαλλιά και να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να τους χαρίσει τη συγκεκριμένη φόρμα. 

Μην το σκέφτεσαι. Θα υποδεχτείς τη νέα χρονιά με το ωραιότερο hair look ever. 

© 2024 tlife.gr