Τα πιο stylish καρέ του instagram αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές: η άνοιξη από μόνη της είναι μια πολύ ανανεωτική εποχή ειδικότερα όταν έχουν προηγηθεί όλοι αυτοί οι μήνες εγκλεισμού. Και δεν υπάρχει κάτι που θα μπορέσει να σε ανανεώσει περισσότερο από ένα ραντεβού στο κομμωτήριο (επίσης κάτι που μας έλειψε πολύ!) για να υιοθετήσεις το πιο stylish κούρεμα ανεξαρτήτως σεζόν, τάσεων κλπ. 

Ο λόγος για το καρέ που είναι ένα κούρεμα που από μόνο του κάνει fashion statement! Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι αυτό είναι το κούρεμα που έχουν επιλέξει μερικές από τις πιο αγαπημένες μας και διάσημες instagramers! Κάναμε μια… έρευνα αγοράς και συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά από αυτά για να πας στο ραντεβού σου με φωτογραφία! 

@taylorlashae

Αυτός ο λογαριασμός και αυτή η instagramer έχεις ίσως ένα από τα πιο signature καρέ! Πρόκειται για ένα french bob στο ύψος του πηγουνιού με μερικές φράντζες που με την effortless διάθεσή του θα δώσει παριζιάνικο αέρα σε κάθε σου εμφάνιση. 

@januaryjones 

Το sleek bob με την αυστηρή χωρίστρα στη μέση είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις μέσα από το κούρεμά σου να μην κάνεις απλώς fashion statement αλλά να εκφράσεις και έναν χαρακτήρα. Γιατί κανένα πιο δυναμικό κούρεμα από αυτό εδώ!

@chloehelenmiles 

Μια άλλη εκδοχή του french bob σε σπαστά μαλλιά και με φράντζες χωρισμένες στη μέση των μαλλιών. Μας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα και πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει τέλεια σε όσες έχουν σπαστά μαλλιά. 

@lateciat 

Όγκος, flip χωρίστρα και σπάσιμο στα μήκη: αυτά είναι όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα από τα πιο sexy καρέ που έχουμε δει ποτέ!

@lucyhale

Εκτός από το ίδιο το κούρεμα ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που θα αναδείξει το καρέ σου είναι και το χρώμα του. Τα ανοιχτόχρωμα highlights ή ένα ombre θα προσθέσουν ενδιαφέρον στο μήκος και στο τελικό αποτέλεσμα. 

@michelleinfusino 

Ένα ασύμμετρο καρέ με πιο κοντό το πίσω μέρος και πιο μακρύ το μπροστινό τελείωμα είναι μια πολύ ωραία επιλογή και φυσικά παίζοντας με τη χωρίστρα σου (στη μέση ή στο πλάι) μπορεί να διαμορφώσεις κάθε φορά και ένα διαφορετικό τελικό αποτέλεσμα. 

@hannahkleit 

Αν δεν έχει πλούσια μαλλιά η χοντρή τρίχα, το καρέ είναι μια επίσης τέλεια επιλογή. Ή, καλύτερα, είναι η τελειότερη επιλογή ειδικότερα σε σχέση με ένα μακρύ μήκος που δεν αναδεικνύει καθόλου τη λεπτή τρίχα. 

@linemeyers

Όπως είπαμε, το καρέ δεν έχει μόνο ένα μήκος ή μια μόνο τεχνική. Αν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου καρέ για πρώτη φορά αλλά διστάζεις σου προτείνουμε να ξεκινήσεις από ένα πιο μακρύ καρέ το οποίο θα ανεβάσεις! 

@thatcurlytop

Κάποτε θεωρούσαμε ότι το καρέ είναι ένα κούρεμα που απευθύνεται μόνο σε όσες έχουν ολόισια μαλλιά. Ευτυχώς το instagram έφερε στη ζωή μας την διαφορετικότητα και μας απέδειξε τελικά το ακριβώς αντίθετο. 

@jilla.tequila 

Ένα από τα ωραιότερα μοντέλα με το ωραιότερο καρέ! Bonus: τα παχιά φρύδια προσθέτουν πόντους στιλ και πλαισιώνουν τέλεια αυτό το καρέ. 

@sara_legge 

Να μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σε σχέση με το καρέ: μερικές πιο ανοιχτόχρωμες τούφες σε μια σκούρα βάση. Και κάτι ακόμη που εντοπίσαμε εδώ είναι ότι βάζοντας τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά μπορείς να αλλάξεις εντελώς το hair look σου. 

@vikyandthekid 

Τέλειο χρώμα, τέλειο καρέ, τέλειο χτένισμα! Αυτό είναι το απόλυτο hair goal! 

Read More

And More