Τα θεαματικά μαλλιά του Madwalk από τους κορυφαίους Έλληνες κομμωτές! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Πρόσφατα έγινε το Madwalk! Και στον beauty κόσμο αυτό μεταφράζεται σε αστείρευτη έμπνευση και ιδέες για χτενίσματα. Και ναι, έχω βρει ήδη δυο- τρία looks που θα κλέψω τις επόμενες μέρες! Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη σε αυτό το άρθρο σου έχουμε έκπληξη!

Όσο εσύ παρακολουθούσες live ή άκουγες για το Madwalk, εμείς είμασταν backstage με την αγαπημένη L’Oréal Professionnel και κρατούσαμε σημειώσεις για τα θεαματικά looks που δημιούργησαν για την βραδιά οι top Έλληνες κομμωτές. Και αν είσαι beauty maniac, όταν ακούς την συνάρτηση μαλλιά+ catwalks+ μοντέλα+ μόδα το μυαλό σου συνειρμικά πηγαίνει στην L’Oréal Professionnel.

Οι έμπειροι επαγγελματίες από το κομμωτήριο Sadhu Hair του Σταμάτη Καραίσκου, η ομάδα κομμωτών από την αλυσίδα Mod’s Hair, οι επαγγελματίες κομμωτές από τα κομμωτήρια του Γιώργου Δουδέση, οι ειδικοί από τα κομμωτήρια του Ηλία Ζάρμπαλη, η ομάδα κομμωτών από την αλυσίδα Gino Hair and More και από το κομμωτήριο του Βαγγέλη Χατζή ανέλαβαν τα χτενίσματα που είδαμε στο Madwalk και- surprise, surprise!- παρακάτω σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες, τα προϊόντα L’Oréal Professionnel που χρησιμοποιήθηκαν αλλά και πλούσιο backstage υλικό για να υιοθετήσεις κι εσύ την τάση στις δικές σου… mad εξόδους!

Sadhu Hair του Σταμάτη Καραίσκου για τον Δημήτρη Πέτρου

Οι έμπειροι επαγγελματίες από το κομμωτήριο Sadhu Hair του Σταμάτη Καραίσκου, συνεργάστηκαν με τον Δημήτρη Πέτρου, δημιουργώντας κομψά look, με λείο και καλοχτενισμένο αποτέλεσμα. Τα χτένισμα στο πλάι πλαισιώνει τέλεια τις δημιουργίες του σχεδιαστή. Ένα απλό αλλά μοντέρνο look που αναδεικνύει τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας.
Key product by L’Oréal Professionnel: Τα προϊόντα Liss Control + της σειράς styling Tecni.Art και το Mythic oil έδωσαν την απαραίτητη πειθαρχεία και λάμψη στα look.

Mod’s Hair για τους MI-RO

Η αλυσίδα κομμωτηρίων Mod’s Hair παρουσίασε καταπληκτικά χτενίσματα με ethnic χαρακτήρα. Η συνεργασία με τους MI-RO είχε ως αποτέλεσμα εντυπωσιακά χτενίσματα με κοτσιδάκια. Ολόκληρη η ομάδα δούλεψε με λεπτομέρεια δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα εκκεντρικό που κατάφερε να προσελκύσει όλα τα βλέμματα.
Key product by L’Oréal Professionnel: Ένα προϊόν όπως το Scruff Me της Tecni.ART κάνει το χτένισμα με κοτσιδάκια το νέο αγαπημένο look κάθε γυναίκας.

Mod’s Hair για την Όλγα Ευτερπίου

Η αλυσίδα κομμωτηρίων Mod’s Hair εμπνεύστηκε από τις δημιουργίες της new designer Όλγας Ευτερπίου ενισχύοντας τον ethnic χαρακτήρα στα look της. Ιδιαίτερες δημιουργίες με μοναδικά look στα μαλλιά που έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Key product by L’Oréal Professionnel: Ο αφρός Full Volume της Tecni.ART είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία ενός τέτοιου look, ενώ το Next Day Hair χαρίζει έναν ατίθασο τόνο στο αποτέλεσμα.

Τα κομμωτήρια του Γιώργου Δουδέση για το Top Shop by Sotris

Τα κομμωτήρια του Γιώργου Δουδέση εμπνεύστηκαν από το street style της καθημερινότητας και τις δημιουργίες του Top Shop by Sotris και παρουσίασαν χτενίσματα με ματ και άγρια υφή. Μαλλιά ανακατεμένα, ατημέλητα, άγρια και σέξι που διεγείρουν τις αισθήσεις και εντυπωσιάζουν.
Key product by L’Oréal Professionnel: Τα νέα προϊόντα Wild Stylers από την Tecni.Art δίνουν νέα διάσταση στο styling, δημιουργώντας αυτό το ατημέλητο αποτέλεσμα.

Ηλίας Ζάρμπαλης για τον Βασίλη Ζούλια

Τα κομμωτήρια του Ηλία Ζάρμπαλη εμπνεύστηκαν από τα ρούχα της συλλογή του Βασίλη Ζούλια και απέδωσαν χτενίσματα με επιρροές από τη δεκαετία του 60’ με κοτσίδες, όγκο και λείο αποτέλεσμα. Εκλεπτυσμένα και διαχρονικά looks που αναδεικνύουν το ρομαντισμό και την κλασσική κομψότητα.
Key product by L’Oréal Professionnel: Το Scruff Me της Tecni.ART δίνει στα look τον έλεγχο και τη λάμψη που χρειάζονται, ενώ το τελείωμα με Fix Design συγκρατεί το αποτέλεσμα σε κάθε σημείο.

Gino Hair and More για την BSB

Τα κομμωτήρια Gino Hair and More επιμελήθηκαν τα χτενίσματα των μοντέλων της BSB . Παρουσίασαν το wet look, μία τάση με συνεχώς ανοδική πορεία. Η ένταση στο backstage ανεβάζει τη θερμοκρασία και όλοι αναζητούν μία νότα δροσιάς σε ένα δροσερό και νεανικό look.
Key product by L’Oréal Professionnel: Ένα μείγμα από το gel Fix Max και τον ορό λείανσης Liss Control + θα δροσίσουν την εμφάνιση μας και θα μας δείξουν ότι το καλοκαίρι θα αντιμετωπιστεί με all wet looks!!!

Gino Hair and More για τα LOVINK

Τα κομμωτήρια Gino Hair and More εμπνεύστηκαν από τα μοντέλα των LΟVINK και από το street style δίνοντας του μία πιο καλλιτεχνική οπτική και δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό αποτέλεσμα. Οι vague κυριάρχησαν σε όλα τα look.

Βαγγέλης Χατζής για τον Απόστολο Μητρόπουλο

Ο Βαγγέλης Χατζής εμπνεύστηκε από τις δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου και παρουσίασε χτενίσματα που συνδυάζουν τη λεία εμφάνιση με τους κόμπους, προσφέροντας μία παραλλαγή της κλασσικής πλεξούδας. Το κλασσικό είναι πάντοτε ελκυστικό, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον με την απλότητα των συνδυασμών.
Key product by L’Oréal Professionnel: Το gel λείανσης Frost Jelly προσφέρει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ενώ το φινίρισμα με Fix Design χαρίζει την ακρίβεια της κομψότητας.

Και μετά από τόσο γενναίες δόσεις έμπνευσης και δημιουργικότητας από τους επαγγελματίες κομμωτές, δεν υπάρχει ούτε μια να αναρωτιέται γιατί τα μαλλιά θεωρούνται προέκταση της θηλυκότητάς μας. Μιας θηλυκότητας που η L’Oréal Professionnel φροντίζει να τονώνει με κάθε ευκαιρία!

Read More

And More