Θέλεις super λαμπερά μαλλιά; Το δαφνέλαιο είναι το μυστικό!

Με όσα θαυματουργά προϊόντα περιποίησης μαλλιών εκεί έξω αν θες super λαμπερά μαλλιά δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε αυτά! Αν, όμως, αναζητάς πιο φυσικούς ή/και πιο οικονομικούς τρόπους, το ΄χουμε!

Ήξερες ότι το δαφνέλαιο μπορεί να σου χαρίσει super λαμπερά μαλλιά και να θρέψει την τρίχα όσο κανένα άλλο έλαιο; Το tip είναι: μπορούμε να πάρουμε από το φαρμακείο δαφνέλαιο (κοστίζουν περίπου 8 ευρώ τα 100ml) και πριν κοιμηθούμε και αφού λουστούμε, καθώς είναι νωπά τα μαλλιά μας σκουπίζουμε τα πολλά νερά με μια πετσέτα και βάζουμε δαφνέλαιο κατά μήκος των μαλλιών. Τα τυλίγουμε με μια μεμβράνη και στην συνέχεια βάζουμε μια πετσέτα πάνω από το μαξιλάρι μας για να μην λερωθεί κοιμόμαστε. Το πρωί θα ξεβγάλουμε με χλιαρό νερό. Το δαφνέλαιο προσφέρει θρέψη στα μαλλιά και τα αφήνει λεία και υγιή.
Extra info: αν έχεις λιπαρά μαλλιά ακολούθησε το παραπάνω tip κάθε 15 ημέρες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, επανάλαβε ανά εβδομάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Το δαφνέλαιο ναι είναι πολύ καλό για τη λάμψη, υγεία και θρέψη των μαλλιών. Έχει, όμως, την τάση να σκουραίνει την τρίχα οπότε αν τα μαλλιά σου είναι ανοιχτόχρωμα καλό θα ήταν να το αποφύγεις!

Read More

And More