Θυμήσου: στο μέλλον θα λουζόμαστε με μπάρες σαπουνιού!

Στην ομορφιά υπάρχει ο εξής κανόνας: τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση. Στο γραφείο, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες φτάνουν ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα σαπούνια. Αυτός ήταν και ο λόγος που κάναμε αυτό το αφιέρωμα εδώ στην αρχή της εβδομάδας.

Υπάρχει, λοιπόν, μια διάθεση από τον κόσμο της ομορφιάς προς το Clean Beauty, την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση της χρήσης του πλαστικού που δικαιολογεί γιατί τα σαπούνια επέστρεψαν τόσο δυναμικά. Όμως, τα σαπούνια δεν μένουν μόνο στο σώμα ή τα χέρια μας, αλλά σκαρφαλώνουν και στο… κεφάλι μας!

Κάπως έτσι, λοιπόν, σε συστήνουμε στην ολοκαίνουργια τάση των no plastic shampoo ή των στέρεων σαμπουάν που χρησιμοποιούνται για το λούσιμο με τον ίδιο τρόπο περίπου που πλένεις και το σώμα σου. Πώς; Βρέχεις τα μαλλιά σου και έπειτα τρίβεις με την μπάρα τις ρίζες και τα μήκη ή τρίβεις την μπάρα πρώτα στα χέρια σου και έπειτα κάνεις μασάζ στο τριχωτό και τα μήκη των μαλλιών σου.

Αν έχεις διάθεση να προχωρήσεις από τη θεωρία στην πράξη ενός trend που ελπίζουμε να καθιερωθεί, ιδού μερικές προτάσεις!

No Plastic Shampoo, στερεό σαμπουάν σε μπάρα, WeDo/ Professional €15.10. Ένα ολοκαίνουργιο brand που ανήκει στην κατηγορία του Clean Beauty και που προέρχεται από την οικογένεια Wella Professionals. Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σου περισσότερα!

Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά, Shampoo Bar, Respire, Sephora, €9.95. Αυτό το σαμπουάν σε μορφή σαπουνιού παρασκευάζεται στην Γαλλία και περιέχει κατά 94% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

Στέρεο Σαμπουάν για ευαίσθητο τριχωτό με χαμομήλι και καλέντουλα, Cleo, Fresh Line, €11.70. FIY: Τα Fresh Line ήταν από τις πρώτες εταιρίες που μας μύησαν στην λογική των σαμπουάν σε μορφή μπάρας!

Τι λες; Θα τα δοκιμάσεις;

 

Ετικέτες

Read More

And More