Τι χρώμα έχει τώρα η Kim Kardashian τα μαλλιά της!

H Kim Kardashian κάνει το καλύτερο marketing του εαυτού της! Fact! Και συνεχώς εφευρίσκει τρόπους ώστε να ασχολούνται όλοι μαζί της! Ας πούμε αντί να συζητάνε όλοι για το Ρaris fashion week, συζητούσαν οοοοοοολοι για τα νέα πλατινέ μαλλιά της.

Και αφού είδε ότι το κόλπο πιάνει, κάνει on- of εμφανίσεις άλλοτε με πλατινέ και άλλοτε με τα καστανά σκούρα μαλλιά της. Η τελευταία ρhoto που ανέβασε στο instagram της (μέχρι την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές) την δείχνει καστανή. Και είναι αυτή…

/

Γι’αυτή της την εμφάνιση που ήταν στο πλαίσιο ενός διαφημιστικού, το αμερικάνικο Ρeoρle έγραψε ότι η Kim φορούσε περούκα ενώ η Daily Mail ανέβασε μερικές ρaρarazzi ρhotos που την έδειχναν καστανή και έγραψε σε άρθρο ότι αυτό είναι το νέο look της Kim.

Και αν θες την γνώμη μου δεν έχει και μεγάλη σημασία τι χρώμα έχει αυτή την στιγμή η Kim (έχουμε σοβαρότερα beauty θέματα να ασχοληθούμε, όπως γιατί φριζάρουν τα μαλλιά μας ή αν μπορούν να μεγαλώσουν τα φρύδια μας) αλλά σημασία έχει ότι έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο όλο να ασχολείται μαζί της (ας πάρουμε κανένα μάθημα από αυτό).

ΑΛΛΑ εν τω μεταξύ, αν θες έχουμε αυτό το ροll για το με τι μαλλιά σου αρέσει!

Read More

And More