Τι χτενίσματα επιλέγουν οι διάσημες για να απομακρύνουν τα μαλλιά τους από το πρόσωπό τους όταν φοράνε μάσκα;

Από τότε που ξεκινήσαμε να φοράμε μάσκες διαπιστώσαμε πως ξαφνικά έχουμε πάρα πολλά πράγματα στο πρόσωπό μας: τη μάσκα που έτσι κι αλλιώς μας περιορίζει και μας δημιουργεί ένα αίσθημα δυσφορίας αλλά χωρίς αυτή δεν είμαστε προστατευμένοι και αρκετά μαλλιά που πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό μας καλύπτοντας τα πάντα. 

Επειδή, όπως είπαμε, για τη μάσκα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, ας εστιάσουμε στα χτενίσματα με τα οποία μπορούμε να σετάρουμε τις μάσκες μας στις βόλτες μας. Και δεν έχουμε καλύτερη πηγή έμπνευσης από τις ίδιες τις διάσημες που κάνουν βόλτες στους… επίσης διάσημους δρόμους. 

JLO: messy top knot

Όταν η Jennifer Lopez ξεκινούσε την καριέρα της, μια δεύτερη, ξεχωριστή καριέρα ξεκινούσαν οι φύτρες των μαλλιών της! Ένα από τα αγαπημένα της χτενίσματα, λοιπόν, είναι αυτό το messy top knot με αρκετό όγκο στην κορυφή και τονίζοντας τις φύτρες της. Για να πετύχεις το αντίστοιχο αποτέλεσμα, ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo και μην ξεχάσεις να δώσεις ένα glam touch με ένα ζευγάρι μεγάλους χρυσούς κρίκους. 

Olivia Palermo: bun

H Olivia Palermo φαίνεται πως ακολουθεί την οδηγία για τις διπλές μάσκες και για να δώσει λίγο αέρα στο πρόσωπό της επιλέγει να τραβήξει όλα τα μαλλιά της προς τα πίσω και να πιάσει σε ένα bun σε μεσαίο ύψος. 

Gigi Hadid: bun με φράντζες

Αν έχεις φράντζες καν΄το όπως οι Παριζιάνες ή όπως η Gigi Hadid εδώ. Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό σινιόν κι έπειτα άφησε τις φράντζες σου να πέφτουν στο πρόσωπό σου. 

Gigi Hadid: twisted σινιόν με scrunchie

Χτένισε όλα τα μαλλιά σου προς τα πίσω, δημιούργησε ένα sleek αποτέλεσμα ζεσταίνοντας ένα προϊόν σε μορφή πομάδας ανάμεσα στις παλάμες σου και πέρασε τα μαλλιά σου ακολουθώντας φορά προς τα πίσω. Στριφογύρισε το μήκος της αλογοουράς για να δημιουργήσεις σινιόν και πιάσε με ένα scrunchie σε έντονο χρώμα. 

Bella Hadid: 90’s κορδέλα 

Η Bella Hadid αγαπά τα 90’s αλλά και τα 90’s αξεσουάρ μαλλιών όπως είναι η χαρακτηριστική μαύρη κορδέλα. Όταν φοράει μάσκα, λοιπόν, αυτό είναι ένα από τα χτενίσματα που επιλέγει και για να δώσει στιλ στην εμφάνισή της αλλά και για πρακτικούς λόγους, προκειμένου να απομακρύνει τα μαλλιά της από το πρόσωπό της. 

Bella Hadid: scrunchie 

Το scrunchie είναι ένα άλλο 90’s αξεσουάρ που αγαπά η Bella Hadid και το συνδυάζει με βαθιά χωρίστρα και sleek ή wet μαλλιά. Ένα ακόμη trick που αγαπά είναι να φοράει μάσκες μαλλιών στα βρεγμένα της μαλλιά και να τις αφήνει έτσι όλη μέρα. Και κάπου εδώ το styling συναντά την προστασία στα μαλλιά!

Hailey Bieber: sleek low bun

Αυτό είναι το αγαπημένο χτένισμα όλων των instagramer! Μαλλιά με αυστηρή χωρίστρα στη μέση, χτενισμένα με sleek διάθεση και πιασμένα χαμηλά στον αυχένα με ένα μεταξωτό scrunchie και γιατί το μετάξι προστατεύει τα μαλλιά αλλά και γιατί είναι ομορφότερο!

Selena Gomez: half up

Τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω και ένα ζευγάρι μεγάλοι κρίκοι όπως αυτοί της Selena Gomez θα σε κάνουν να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη ακόμη και κάτω από τη μάσκα. 

Read More

And More