Το ανεπιτήδευτο hair look των Γαλλίδων που αγαπούν οι celebrities

Οι Γαλλίδες δίνουν μαθήματα ομορφιάς εδώ και δεκαετίες όσο αφορά τόσο στην περιποίηση της επιδερμίδας όσο και το μακιγιάζ και τα χτενίσματα. Στο συγκεκριμένο post θα σταθώ στο τελευταίο και πιο συγκεκριμένα στο ανεπιτήδευτο hairstyle που αγαπούν πολύ και αντιγράφουν όλο και περισσότερες celebrities εντός και εκτός Γαλλίας. 

Instagram: @carolinedemaigret

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι Γαλλίδες αποφεύγουν τις υπερβολές και τα εξαιρετικά στυλιζαρισμένα χτενίσματα. Προτιμούν τους απόλυτα φυσικούς και ανάλαφρους κυματισμούς που πετυχαίνουν με ελάχιστη ποσότητα προϊόντος styling και χρήση συσκευής θερμότητας. Όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο. Είναι εκείνες άλλωστε που έκαναν την “less is more” τάση διαχρονική. Οι experts ονομάζουν πολύ εύστοχα την τάση “Το Γαλλικό Νέο Κύμα” και είναι αυτό ακριβώς. 

Reuters 

Από την Irina Shayk μέχρι την Dua Lipa και την Kim Kardashian έχουν πατήσει ακόμη και το κόκκινο χαλί με το minimal French hairstyle και ήταν όλες τους υπέροχες. Είναι σοφιστικέ και ταυτόχρονα classy. Δείχνει σαν να έχουν βουρτσίσει απαλά τα φυσικά μαλλιά με αποτέλεσμα να υπάρχει μεν μια υποψία μπούκλας και κυματισμού αλλά χωρίς να θυμίζει το beach waves. Το φινίρισμα είναι λαμπερό και υγιές. 

Instagram: @jakegallagherhair

Οι Γαλλίδες δίνουν μεγάλη προσοχή στις άκρες των μαλλιών που πρέπει να είναι πάντα άψογες αλλά και τη λάμψη. Αυτός είναι ο λόγος που επισκέπτονται τον κομμωτή τους κάθε δύο μήνες ώστε να απομακρύνει την ψαλίδα και τις κατεστραμμένες άκρες. Επίσης το σωστό κούρεμα παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο ειδικά όσον αφορά στον όγκο και την κίνηση. 

Instagram: @jennifer_yepez

Κι αν πιστεύεις ότι χρειάζεται να έχεις πολύ μακριά μαλλιά για να υιοθετήσεις το French New Wave Look κάνεις λάθος. Η Katie Holmes αποδεικνύει πως δείχνει υπέροχο και στα μεσαίου μήκους. 

Instagram: @chrisappleton

Το μυστικό για να δείχνει άψογο είναι τα μαλλιά να είναι περιποιημένα και ενυδατωμένα. Είναι ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί σωστά η φυσική τους υφή και τα ανέμελα waves. Οι celebrity hairstylists αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες κι εσύ απλά πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα. 

Instagram: @vittoria

 

Πώς θα πετύχεις το French new wave

  • Αρχικά λούζεις τα μαλλιά σου με ένα ενυδατικό σαμπουάν και συνεχίζεις με μια απαλή φόρμουλα conditioner. 
  • Απλώνεις από το μέσο των μαλλιών μέχρι τις άκρες ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα και τα στεγνώνεις με το σεσουάρ στην πιο χαμηλή σκάλα. 
  • Χρησιμοποιείς σπρέι χτενίσματος στην κορυφή ώστε να αποκτήσουν διακριτικό όγκο. 
  • Με το σίδερο ισιώματος γυρνάς κάθε τούφα προς τα έξω και διαφορετική κατεύθυνση εναλλάξ. 
  • Τέλος ψεκάζεις με σπρέι λάμψης και απλώνεις ελάχιστη ποσότητα ελαίου ενυδάτωσης στις άκρες μόνο. 
  • Αν θέλεις ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείς, πριν απλώσεις το σπρέι φιξαρίσματος να χτενίσεις τα μαλλιά χρησιμοποιώντας χτένα με αραιά δόντια. 

 

Read More

And More