Το κορίτσι που έκαψε τα μαλλιά του με ένα ψαλίδι για μπούκλες και κέρδισε 52.000.000 views επέστρεψε!

Αν έχεις δει αυτό το βίντεο έστω μια φορά στην ζωή σου αποκλείεται να το έχεις ξεχάσει! Στο βίντεο αυτό πρωταγωνίστρια είναι η Tori Locklear, μια δεκατριάχρονη (τότε) η οποία ορμώμενη από τα video tutorials της Michelle Phan έστησε μια κάμερα μπροστά της και άρχισε να μας δείχνει πώς να χρησιμοποιούμε ένα ψαλίδι για μπούκλες. Την στιγμή που ολοκλήρωνε την διαδικασία στην πρώτη τούφα και πήγαινε να βγάλει το ψαλίδι από τα μαλλιά της, μαζί με το ψαλίδι έφυγε και μια ολόκληρη τούφα!

Για να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη, να φρεσκάρεις τη μνήμη σου αν έχεις ήδη δει αυτό το βίντεο ή να το δεις για πρώτη φορά, πάτησε play παρακάτω. Σημείωση: αυτό το βίντεο κέρδισε 52.000.000 views!

Σήμερα, έξι χρόνια μετά, έχουν συμβεί δύο πράγματα: 1) η Tori Locklear είναι 19 και 2) επανέρχεται με ένα ολοκαίνουργιο video tutorial το οποίο αυτή τη φορά είναι σε συνεργασία με μια εταιρία φροντίδας μαλλιών και πιο συγκεκριμένα το Pantene.

Η ίδια, μιλώντας για το τότε tutorial αλλά και για την νέα συνεργασία της είπε τα εξής στο Refinery29: “Νιώθω ότι αν δεν έκαιγα τα μαλλιά μου τότε αυτό το tutorial δεν θα ήταν τόσο καλό. Οπότε, είμαι χαρούμενη που έκαψα τα μαλλιά μου! Όταν συνέβη είπα από μέσα μου τέλεια! Τώρα έχω αυτή την καμμένη τούφα που δεν ξέρω τι να την κάνω! Δεν ήμουν καθόλου στενοχωρημένη. Ίσα- ίσα ένιωσα ωραία που έκανα μερικούς ανθρώπους χαρούμενους!”. Μάλιστα, πέρα από το γεγονός ότι αυτό το βίντεο την έκανε διάσημη, κέρδισε αρκετά χρήματα τα οποία χρησιμοποίησε για τις σπουδές της. Επίσης, αν δεν είχε προηγηθεί αυτό, η Tori Locklear δεν θα είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με ένα τόσο μεγάλο brand όπως είναι το Pantene και να μοιραστεί μαζί μας tips για την φροντίδα των μαλλιών!

Για να δεις το νέο της tutorial πάτησε play παρακάτω

 

Read More

And More