Το ψεύτικο καρέ είναι ξανά τάση χάρη στα Emmy! Σου δείχνουμε πώς να το κάνεις!

Περάσαμε έναν ολόκληρο Χειμώνα πέρυσι να συζητάμε πόσο τεράστια τάση είναι να κόβεις τα μαλλιά σου καρέ και πως αν δεν θες να τα κόψεις έχεις πάντα την εναλλακτική να τα χτενίσεις έτσι και μπλα, μπλα, μπλα…

Και πάνω που πιστεύαμε ότι όλο αυτό ανήκει χωροχρονικά στον περσινό Χειμώνα, με αφορμή τα Emmy Awards που έγιναν μόλις προχθές ζήσαμε το deja vu! Λοιπόν, μάντεψε: το faux bob (aka ψεύτικο καρέ) είναι ξανά τάση!

Το είδαμε στην Kerry Washington…

/

… Και το είδαμε και στην Claire Danes…

/

Μάλιστα, για την Claire Danes ο προσωπικός της κομμωτής Peter Butler δήλωσε ότι ο λόγος που έκανε έτσι τα μαλλιά της Claire είναι γιατί είχε υπερβολική ζέστη κι έτσι εμπνεύστηκε αυτό το look από την Grace Kelly, ήθελε να της δώσει έναν αέρα από τα late 60’s/early 70’s και αν έδινε ένα όνομα σε αυτό το χτένισμα θα ήταν το η Grace Kelly πηγαίνει στο Palm Springs όνομα! Αυτά ως προς την θεωρία!

Στην πράξη, τώρα, αν θες να δεις τον εαυτό σου πώς είναι με καρέ χωρίς να τα κόψεις ή αν θες να κάνεις κι εσύ αυτό το faux bob χτένισμα όπως το έκαναν και οι stars κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τα βήματα ένα προς ένα!

Read More

And More