Τώρα μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου στο ξανθό που θες χωρίς να ανησυχείς για το μετά!

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να έχεις πάει στο κομμωτήριο, να έχεις αποκτήσει (επιτέλους!) το τέλειο ξανθό που θες και να έχεις το τέλειο χτένισμα που το αναδεικνύει. Μέχρι που μερικές ώρες μετά, αρχίζεις να σκέφτεσαι: και τώρα πώς θα το διατηρήσω; Και μερικές μέρες μετά το βλέπεις και να συμβαίνει: το ξανθό σου έχει αρχίσει να κιτρινίζει και δεν θυμίζει σε τίποτα το τέλειο ξανθό που είχες βγαίνοντας από το κομμωτήριο. Αυτό είναι κάτι που συναντάμε συχνότερα τώρα το καλοκαίρι που λουζόμαστε σχεδόν καθημερινά, ενώ, σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο! 

No worries! Τώρα μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου στο ξανθό που θες χωρίς να ανησυχείς για το μετά! Στην Kérastase, το πολυτελές brand που αγαπούν τα μαλλιά μας, θα βρεις τη σειρά Blond Absolu, που όχι μόνο θα διατηρήσει αλλά και θα απογειώσει το ξανθό σου και μετά το κομμωτήριο! Η σειρά Blond Absolu φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση του ξανθού, συνδυάζοντας τη βαθιά επανόρθωση της τρίχας με την εντατική και διαρκή αποδυνάμωση των ανεπιθύμητων τόνων και την εκτυφλωτική λάμψη.

BLOND ABSOLU: Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΞΑΝΘΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΣ!

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, θα έχεις το τέλειο ξανθό χάρη στην Kérastase σε ελάχιστα βήματα! Αφού, λοιπόν, αφεθείς στα χέρια του αγαπημένου σου expert-colorist, φεύγοντας θα σου προτείνει τα προϊόντα της σειράς Blond Absolu που είναι ιδανικά με βάση την απόχρωση του ξανθού σου.

Η σειρά αποτελείται από ένα πρωτόκολλο που θα διατηρήσει το υπέροχο ξανθό σου και το καλοκαίρι στις διακοπές σου! 

ΒΗΜΑ 1/ΛΟΥΣΙΜΟ: Το σαμπουάν Bain Ultra Violet είναι ένα σαμπουάν κατά των ανεπιθύμητων ζεστών τόνων για άμεσα πιο φωτεινό ξανθό. Και, φυσικά, έχει αυτή τη signature μυρωδιά των προϊόντων Kérastase που σε μεταφέρουν στο πιο πολυτελές hair spa. 

ΒΗΜΑ 2/ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ: Η μάσκα είναι το επόμενο απαραίτητο βήμα που θα τρέψει την τρίχα σε βάθος. Η Masque Ultraviolet αποδυναμώνει τους πορτοκαλί και κίτρινους υποτόνους και δίνει το τέλειο ξανθό, ενώ παράλληλα αναδομεί και θρέφει σε βάθος την τρίχα και προσφέρει λάμψη και απαλότητα.

ΒΗΜΑ 3/ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: Η ώρα του styling, που θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα στα μαλλιά σου! Για να διατηρήσεις το τέλειο ξανθό σου αλλά και την υγεία των μαλλιών σου, ο επανορθωτικός θερμοπροστατευτικός ορός Cicaplasme είναι το απαραίτητο βήμα πριν στεγνώσεις τα μαλλιά σου. 

ΒΗΜΑ 4/ EXTRA ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ: Το serum νύκτας Serum Cicanuit επανορθώνει και θρέφει τα μαλλιά σου ενώ εσύ κοιμάσαι! Έχει κρεμώδη υφή και είναι εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών μετά το ξάνοιγμα, κάτι που τα μαλλιά έχουν ιδιαίτερη ανάγκη!

Ήλιος, θάλασσα κι ένα υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι μπροστά μας! Για να πλαισιωθεί, ωστόσο, αυτό με μαλλιά που έχουν υπέροχο χρώμα και υγεία, είναι πολύ σημαντικό να τηρήσεις τη ρουτίνα περιποίησης που σου έχει προτείνει ο κομμωτής σου!