Τρίχρονο κοριτσάκι κουρεύει τα μαλλιά του κοντά και τα κάνει δωρεά!

Αυτή την στιγμή που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές στο μυαλό μου συμβαίνουν δύο πράγματα:
Πράγμα no 1: Δεν χορταίνω να βλέπω τις photos αυτής της τόσο γλυκιάς μικρούλας!
Πράγμα no 2: αισθάνομαι και λίγο (πολύ!) αμήχανα που την στιγμή που εγώ γκρινιάζω γιατί ο κομμωτής μου, μου πήρε παραπάνω τα μαλλιά απ’ ότι συμφωνήσαμε, εκείνη έκοψε τα μαλλιά της κοντά για να τα χαρίσει σε ένα παιδάκι που πάσχει από αλωπεκία.

Η μικρή λέγεται Ariana Smith, είναι μόλις τριών και αυτό ήταν το πρώτο της κούρεμα (plus: είναι η πιο γλυκιά φάτσα του κόσμου!). Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη μαζί με τον μπαμπά της Josh ο οποίος συμμετέχει σε μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά με το όνομα Extra Life, είδε ένα βίντεο με ένα παιδάκι που δεν είχε μαλλιά γιατί έπασχε από αλωπεκία. Και η αμέσως επόμενη αντίδρασή της ήταν να πει: “Καλά! Μπορεί να έχει μερικά δικά μου μαλλιά!”.

Και κάπως έτσι, αφού εξέφρασε αυτή της την επιθυμία οι γονείς της ήρθαν σε επαφή με την φιλανθρωπική οργάνωση Locks of Love, μια οργάνωση που συγκεντρώνει μαλλιά και τα μεταποιεί σε περούκες για να τα χαρίσει σε επόμενο στάδιο σε παιδάκια που πάσχουν από αλωπεκία, και ιδού το αποτέλεσμα!

Και αν αυτή δεν είναι η πιο γλυκιά-συγκινητική-τρυφερή-δεν-έχω-λόγια ιστορία, τότε ποια;

Και κάτι τελευταίο: αν η μικρή σε συγκίνησε ή αν θες να κάνεις κάτι αντίστοιχο, στα κομμωτήρια Ikonomakis γίνεται! Κι εδώ μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες!

Read More

And More