Βιάζεσαι; 5 γρήγορα και stylish ponytail για να φτάνεις πάντα περιποιημένη!

Σιγά- σιγά έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας και τους έντονους ρυθμούς που είχαμε και πριν! Τόσο έντονοι που κάποιες φορές δεν προλαβαίνουμε να φροντίσουμε σωστά τους εαυτούς μας και να εμφανιστούμε περιποιημένες και on time. Και όμως υπάρχουν λύσεις και τρόποι. 

Με δεδομένο ότι το youtube είναι γεμάτο τέλεια tutorials που δίνουν λύσεις ψάξαμε και βρήκαμε εκείνα τα ponytail που θα μας συντροφεύουν στις επόμενες βόλτες μας. Γιατί ponytail; Γιατί η θερμοκρασία ανεβαίνει και θέλουμε χτενίσματα που εκτός από stylish να είναι και πρακτικά. Παρακάτω θα βρεις το αγαπημένο σου!

Sleek ponytail 

Αυτό το τέλειο, αψεγάδιαστο, λαμπερό και τραβηγμένο προς τα πίσω ponytail φαίνεται να μην είναι τελικά τόσο εύκολη υπόθεση και το διαπιστώνεις κάθε φορά που επιχειρείς να το κάνει στον εαυτό σου! Για να το πετύχεις, αυτό το tutorial παρακάτω είναι ότι πρέπει και το δοκιμάσαμε και οι ίδιες. Plus: η συγκεκριμένη κοτσίδα θα δώσει και στο πρόσωπό σου την αίσθηση των πιο ανορθωμένων χαρακτηριστικών! 

Braided ponytail

Μπορεί με μια πρώτη ματιά αυτό το ponytail με την πλεξίδα να μοιάζει με ανάποδη γαλλική, αλλά υπάρχει ένα trick που θα σου δώσει το τέλειο αποτέλεσμα! Απλώς πάτησε play στο βίντεο που θα δεις παρακάτω! Όσο για την ταχύτητα, πίστεψέ μας! Με εντατική εξάσκηση θα μπορείς να το πετύχεις σε ελάχιστο χρόνο. 

https://www.youtube.com/watch?v=fI6Cv6Prmk8&ab_channel=AlexGaboury

Textured ponytail

Στον αντίποδα του πολύ στιλιζαρισμένου ponytail που είδαμε παραπάνω, αυτή η ελαφρώς messy εκδοχή μας αρέσει επίσης πολύ! Για να το πετύχεις βασικό είναι τα μαλλιά σου να είναι εύπλαστα, άρα κατά προτίμηση όχι φρεσκολουσμένα, ή να έχεις χρησιμοποιήσει προηγουμένως αρκετό dry shampoo για να τους δώσεις και τον όγκο και την υφή που θες!

Ponytail για κοντά μαλλιά

Ευτυχώς, το ponytail δεν είναι προνόμιο μόνο όσων έχουν μακριά μαλλιά. Αν αποφάσισες να κόψεις καρέ ή αν το καρέ είναι το signature κούρεμά σου και θέλεις απλώς να αλλάξεις λίγο, παρακάτω θα βρεις ένα tutorial που θα αγαπήσεις και που θα κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι. 

Ponytail με μαντήλι

Το μαντήλι είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτά τα hair tutorials. Στο βίντεο παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να κάνεις μια κοτσίδα χρησιμοποιώντας μαντήλι αλλά και μερικά ακόμη πολύ ωραία χτενίσματα με κέντρο πάντα το πιο αγαπημένο μας καλοκαιρινό hair accessory!

Read More

And More