Χωρίστρα στο πλάι: Οι celebrtities στο κόκκινο χαλί δημιούργησαν τη νέα τάση στα μαλλιά

Η χωρίστρα στη μέση είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων. Celebrities και it girls την υιοθέτησαν ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών ή το προσωπικό τους style. Η Gen Z μέχρι τώρα τη θεωρούσε ξεπερασμένη κάτι σαν το “skinny jean” του hairstyle. Οι millenials από την άλλη δεν τολμούσαν να αλλάξουν τη χωρίστρα μη τυχόν και φανεί η ηλικία τους…

Και τώρα τις βλέπουμε να αλλάζουν τακτική επιστρέφοντας σε μια τάση που επικράτησε τις περασμένες δεκαετίες: Η χωρίστρα είναι πάλι στην άκρη και η φράντζα ελαφρώς ανασηκωμένη. Λεπτομέρεια που μας θυμίζει τόσο τα 80’s όσο και τα 90’s. 

Οι εμφανίσεις τους στις απονομές βραβείων το επιβεβαίωσαν με stars όπως οι Dua Lipa και Natalie Portman να υποστηρίζουν την τάση με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Από τα Emmys μέχρι τα BAFTA πάτησαν το κόκκινο χαλί με υπέροχα hair looks και τη χωρίστρα στη μέση χωρίς ανασφάλειες ή φόβους για το “ξεπερασμένο” χτένισμα τους. Γνωρίζουν άλλωστε ότι οι ίδιες καθορίζουν τους κανόνες όπως κάθε δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως, πρόκειται για ένα τρικ που δημιουργεί έντονες γωνίες στο πρόσωπο και μια πιο θηλυκή όψη. 

Photo by Mike Marsland/WireImage

Dua Lipa: Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί και πιο συγκεκριμένα στα BAFTA με τα μαλλιά της ελεύθερα και τη φράντζα της στην άκρη και την άκρη της ελαφρά προς τα έξω. 

Reuters 

Η Natalie Portman στα Governors Awards πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Τα μαλλιά της έχουν γοητευτικά, old Hollywood waves με βαθιά χωρίστρα στην άκρη και το πλαϊνό μέρος sleek και τραβηγμένο πίσω από το αυτί. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Η Brie Larson, επίσης με απίθανους κυματισμούς που μας θυμίζουν star του παλιού Hollywood και με την χωρίστρα βαθιά στην άκρη που της ταιριάζει πολύ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Η Camila Morrone με Σισιλιάνικη διάθεση. Τα μαλλιά της είναι  XXL, η φράντζα της στο πλάι και ανασηκωμένη με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.  

Κι αν αναρωτιέσαι ποια χωρίστρα στο πλάι σου ταιριάζει οι ειδικοί απαντούν: 

Στην πραγματικότητα ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Απλά πρέπει να βρεις το στυλ που σου ταιριάζει ώστε να σε κολακεύει. 

Αν έχεις οβάλ πρόσωπο ανήκεις στις τυχερές μιας και μπορείς να της υιοθετήσεις άφοβα και όπως ακριβώς επιθυμείς.

Αν πάλι το πρόσωπο σου είναι μακρύ ή έχει έντονες γωνίες οι experts  προτείνουν μια βαθιά και πιο κομψή χωρίστρα. Καλό είναι να αποφύγεις από το ύψος και τον έξτρα όγκο στην κορυφή μιας και με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο σου θα δείχνει ακόμη πιο μακρύ. 

Read More

And More