Maria Sharapova: με ποια εταιρία καλλυντικών έκλεισε συμφωνία;

Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις και με εκείνη ταυτίζονται πολύ αυτά τα… αθλητικά κορίτσια. Αλλά και πολλά, πολλά ακόμη γιατί η Maria Sharapova εκτός από αθλητικός τύπος είναι και πολύ όμορφη. Ήταν σχεδόν αναπόφευκτο, λοιπόν, να κλείσει συμφωνία με ένα brand ομορφιάς ως spokesperson. Όπως και έγινε!

Η Maria Sharapova, λοιπόν, είναι το νέο πρόσωπο της Avon για το άρωμα Avon Luck το οποίο κυκλοφορεί σε ανδρικό και γυναικείο και παρακάτω σου έχω το επίσημο Δελτίο Τύπου όπως έφτασε σχεδόν μόλις στο mail μου!

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σαράποβα ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Avon, ως το Πρόσωπο των αρωμάτων Avon Luck, δύο νέων, πολυτελών αρωμάτων για τον άνδρα και τη Γυναίκα. Τα αρώματα Avon Luck είναι σχεδιασμένα να γιορτάζουν τις υπέροχες στιγμές της ζωής, τις ξεχωριστές αναμνήσεις του αύριο και τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου.
Ως αναγνωρισμένη αθλήτρια, επιχειρηματίας και άτομο που συμμετέχει σε ανθρωπιστικές δράσεις, η Σαράποβα ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο την αίσθηση του να έχεις την τύχη με το μέρος σου, την αίσθηση που αφήνουν τα νέα αρώματα Avon LUCK.

/

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ τα αρώματα Avon Luck, αρώματα που μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να γευόμαστε και να ζούμε στο μέγιστο τις επιτυχίες μας», λέει η Σαράποβα. «Πάντοτε λέω ότι όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο τυχερός είσαι, γιατί προσπαθείς συνεχώς για υψηλότερους στόχους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεργάζομαι με μια εταιρία που ενδυναμώνει τις γυναίκες και τις ωθεί να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.»

«Όταν δημιουργήσαμε τα αρώματα Avon Luck, θέλαμε να «συλλάβουμε» τη μεθυστική αίσθηση που προκαλείται σε όποιον φέρνει με την προσπάθεια του την τύχη στη ζωή του», εξηγεί η Patricia Perez-Ayala, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της ομάδας της Avon. «Ως μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, αλλά και ως ένα πρότυπο φυσικής ομορφιάς, η Μαρία ενσαρκώνει με τον πιο ιδανικό τρόπο αυτή την ενέργεια και τη θετική προσέγγιση. Είναι η καλύτερη εκπρόσωπος γι αυτά τα αρώματα που αποπνέουν ευτυχία και την αίσθηση του ότι είσαι στην κορυφή του κόσμου!»

Τα αρώματα θα λανσαριστούν στην Ευρώπη το Φθινόπωρο και θα πωλούνται αποκλειστικά μέσω Αντιπροσώπων Avon.

Read More

And More