Με αυτό το after sun μαυρίζεις και αφού επιστρέψεις από την θάλασσα!

Είμαι σίγουρη ότι όλες όσες διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές έχετε αγοράσει αντηλιακό. Όμως, δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι μαζί με το αντηλιακό σας πήρατε και after sun. Για αρχή: το after sun είναι εξίσου σημαντικό με το αντηλιακό! Γιατί με την ηλιοθεραπεία και τη θάλασσα το δέρμα μας αφυδατώνεται, πολλές φορές καίγεται και τα συστατικά που έχει μια απλή ενυδατική κρέμα σώματος δεν αρκούν για να λύσουν το πρόβλημα!

Το καλύτερο part; Για όσες δεν έχετε αγοράσει ακόμη after sun, μόλις εντόπισα το δικό μου αγαπημένο! Πρόκειται για το After Sun Tan Maximizer Soothing Moisturizer for Face της Lancaster. δηλαδή αυτό…

/

Και γιατί τόσος ενθουσιασμός; Μέτρησε:
1. H Aloe Vera και το Bisabolol που περιέχει ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα, ενεργοποιώντας τη φυσική ικανότητα αποκατάστασης της.
2. Βασίζεται στην τεχνολογία Tan Activator η οποία ενισχύει το μαύρισμα κατά 50-80%. Με πολύ απλά ελληνικά, επιστρέφεις σπίτι, κάνεις ντους και συνεχίζεις να μαυρίζεις!
3. Είναι και για το πρόσωπο και για το σώμα. Πάλι με απλά ελληνικά, δεν χρειάζεσαι να ξοδεύεσαι extra για να πάρεις δύο διαφορετικά προϊόντα!

Read More

And More