Με νέα μαλλιά (ξανά) η Α. Ηλιάδη! Κι έχουμε όλα τα info από τον Δ. Σταματίου!

Την περασμένη εβδομάδα σου είχαμε γράψει εδώ ότι η Αγγελική Ηλιάδη σκούρυνε τα μαλλιά της. Και τα σκούρυνε ακόμη περισσότερο την Παρασκευή το πρωί! Αχά! Και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τον αγαπημένο Δημήτρη Σταματίου! Θέλεις να δεις το νέο της look και να μάθεις νούμερο βαφής και άλλα μυστικά; Scroll down…

/

“Είχαμε κάνει μια μικρή αλλαγή την προηγούμενη εβδομάδα από το ξανθό χρώμα που είχε κανει πριν καιρό. Αλλά επειδή στο θέμα των αλλαγών συμφωνούμε απόλυτα, προχωρήσαμε και σε μια ακόμη την Παρασκευή το πρωί. Μου είπε “Θέλω ακόμη πιο σκούρα μαλλιά” κι εγώ φυσικα δεν έφερα καμιά αντίρρηση γιατί μου αρέσει μαζι της να κάνω αλλαγές και καθε φορά να πειραματιζόμαστε με ένα νέο στιλ και μια άλλη εικόνα”, σχολίασε ο Δημήτρης. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες για το χρώμα, σου τις έχουμε και αυτές! Σημείωσε: “Κάναμε ένα σκούρο κάστανο στον τόνο του 6 γιατί η Αγγελική αγαπάει τα μουντά χρώματα!”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το νέο της look; Like! Like! Like! A! Και θυμίσου πως σου είχαμε πει πως το καστανό είναι το νέο ξανθό!

Read More

And More