Μεγάλος διαγωνισμός TLIFE και Garnier: κέρδισε την πρώτη αντιρυτιδική κρέμα που δρα μέχρι να πεις… θαύμα!

Ας μιλήσουμε λίγο ειλικρινά μεταξύ μας. Εμείς οι γυναίκες είμαστε ανυπόμονα πλάσματα. Και τις περισσότερες φορές τα θέλουμε όλα! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Πάρε για παράδειγμα τι συμβαίνει με την αντιρυτιδική σου κρέμα: Θέλεις να δεις αποτελέσματα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θες να μπορούσες να εξαφανίσεις αυτές τις ρυτιδούλες μέχρι να πεις… θαύμα (κράτα το keyword και θα σου εξηγήσω παρακάτω). Και κάποιες φορές, μάλιστα, είσαι τόσο ανυπόμονη που σταματάς τη χρήση της και επενδύεις σε μια άλλη γιατί δεν μπορείς να περιμένεις.

Τι θα έλεγες αν υπήρχε μια κρέμα αντιγήρανσης που δρα όχι μόνο σε βάθος χρόνου αλλά άμεσα; Που την φοράς, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις κάτι να έχει αλλάξει; Και κυρίως, να το βλέπουν και οι άλλοι σε σένα;
MiracleSkinCream: η κρέμα θαύμα της Garnier που δρα μέχρι να πεις… θαύμα!

Surprise! Αυτή η κρέμα μόλις δημιουργήθηκε και είναι η ολοκαίνουρια MiracleSkinCream της Garnier η οποία μεταμορφώνει την επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας επαφή! Πώς γίνεται αυτό; Η νέα αντιρυτιδική κρέμα- θαύμα της Garnier βασίζεται στην τεχνολογία του οπτικού εφέ, κάτι σαν αόρατες μικροκάψουλες που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα, κι έτσι βλέπεις αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή! Κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις και η ίδια όταν αυτή η κρέμα φτάσει και στα δικά σου χέρια! Επιπλέον, κάτι πολύ βασικό είναι ότι η κρέμα αλλάζει χρώμα και γίνεται ένα με τον τόνο της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας επαφή!

Κάνε δική σου την ολοκαίνουρια MiracleSkinCream!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και να αφήσεις ένα Facebook comment εδώ. Κατόπιν κλήρωσης 50 αναγνώστριες θα λάβουν δείγμα από το προϊόν. Αφού το δοκιμάσεις, θα σου στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα ζητάμε την γνώμη σου.

Φώτα, κάμερες, πάμε!

Αφού απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο θα ακολουθήσει μια δεύτερη κλήρωση. Από αυτή την κλήρωση πέντε τυχερές αυτή την φορά θα κερδίσουν την MiracleSkinCream, την νέα κρέμα- θαύμα, για έναν ολόκληρο χρόνο. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Στο πλαίσιο του διαγωνισμού οι συνεργάτες του TLIFE θα αναλάβουν την μεταμόρφωσή τους (μαλλιά, μακιγιάζ, styling), θα φωτογραφηθούν και θα ζήσουν την εμπειρία μιας star! Της star που όλες δικαιούμαστε να γίνουμε! Και που με την ολοκαίνουρια MiracleSkinCream της Garnier μπορεί να συμβεί μέχρι να πεις… θαύμα!

Read More

And More