Μερικοί πολύ απλοί τρόποι να νιώθεις όμορφη στο σπίτι

Η νέα χρονιά μπήκε πριν λίγες μέρες αλλά από ότι όλα δείχνουν εμείς δεν φαίνεται να βγαίνουμε από το σπίτι μας σύντομα. Ωστόσο, όπως κάθε χρονιά, έτσι και αυτή εδώ, μπήκε με μια φόρα και μια διάθεση ανανέωσης που έχουμε σκοπό να τηρήσουμε ακόμη και αν είμαστε στο σπίτι. 

Κι επειδή ξέρουμε πόσο ελκυστικό μπορεί να είναι το να τριγυρνάς σπίτι με τις φόρμες, φροντίσαμε να βρούμε μερικούς τρόπους πολύ απλούς που δεν θα σε βγάλουν ιδιαίτερα από τις συνήθειές σου αφού δεν απαιτούν ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, ενώ από την άλλη, όταν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα νιώσεις πολύ τονωμένη. Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι; Στους παραθέτουμε!

1.Βάλε κόκκινο κραγιόν

@sabinasocol

Το κόκκινο κραγιόν λειτουργεί ως mood booster αλλά πέρα από αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις στα zoom calls: τραβάς την προσοχή των συνομιλητών σου στα χείλη σου οι οποίοι τελικά ακούνε πολύ προσεκτικά ότι έχεις να τους πεις. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: με ένα κόκκινο κραγιόν και λίγο concealer κάτω από τα μάτια θα είσαι σαν να έχεις κάνει full makeup!

2.Πιάσε μια χαμηλή κοτσίδα και βάλε κρίκους 

@waityouneedthis 

Γιατί να τριγυρνάς στο σπίτι έχοντας πιασμένα τα μαλλιά σου όπως- όπως, όταν μπορείς καταβάλλοντας την ίδια προσπάθεια (μηδενική, δηλαδή, σχεδόν) να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη και αυτό να σου φτιάξει και την διάθεση; Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου μια χαμηλή κοτσίδα στη μέση και να ενισχύσεις το αποτέλεσμα με ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους που θα κάνουν αμέσως τη διαφορά!

3.Κάνε ένα απλό top knot και βάλε ρουζ όχι μόνο στα μάγουλα!

@juliesfi

Αυτό εδώ το τρίπτυχο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ πιο ανανεωμένη την ίδια στιγμή! Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα top knot (το συγκεκριμένο χτένισμα δεν χρειάζεται καν καθρέφτη!), βάλε concealer τοπικά και ρουζ όχι μόνο στα μάγουλά σου αλλά και στην κορυφή της μύτης όπως κάνουν όλα τα it κορίτσια στο instagram, φόρεσε και το πιο αγαπημένο σου top, εκείνο που σου φτιάχνει την διάθεση, και είσαι πανέτοιμη!

4.Βάψε τα νύχια σου κόκκινα

 

@victoriabeckham

Κάτι που ανακαλύψαμε από την πρώτη κιόλας καραντίνα, είναι ότι το να βάφεις τα νύχια σου μόνη σου δρα ψυχοθεραπευτικά. Όταν το κάνεις, λοιπόν, επίλεξε και ένα βερνίκι έντονο όπως το κλασικό κόκκινο που θα σου ανεβάσει αμέσως την διάθεση. Ειδικά αν κάνεις δουλειά γραφείου (από το σπίτι!) και δουλεύεις πολύ στον υπολογιστή, κοιτώντας τα δάχτυλά σου θα σου φτιάχνει η διάθεση!

5.Φρόντισε τις φράντζες σου (και βάλε αξεσουάρ!)

@camillecharriere

Οι φράντζες από μόνες τους είναι ένα στοιχείο που θα σου δώσει στιλ. Για να τους εξασφαλίσεις το σωστό σχήμα, μάλιστα, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά. Απλώς πριν πέσεις για ύπνο βάλε δύο τσιμπιδάκια δεξιά και αριστερά στο μέσο περίπου του μήκους της φράντζας ώστε να κάνουν αυτό το curtain σχήμα και βάλε και δύο πολύ μικρά κλάμερ στο κέντρο, ακριβώς πάνω στο σημείο της χωρίστρας. Το επόμενο πρωί που θα σηκωθείς οι φράντζες σου θα έχουν το τέλειο σχήμα. Και τώρα μπορείς να βάλεις το αγαπημένο σου λευκό T-shirt, πολλά αξεσουάρ και να το απογειώσεις. 

6.Κάνε μια πολύ απλή πλεξίδα στο πλάι 

  @louloudesaison

Είναι τόσο απλό όσο ένα ponytail με την διαφορά ότι δεν το κάνουμε με την ίδια συχνότητα. Όταν το κάνουμε, όμως, θα διαπιστώσουμε ότι ξαφνικά αυτό το πολύ απλό πράγμα είναι και πολύ ανανεωτικό!

7. Last but not least: κάνε το skincare σου!

@monikh 

Δες αυτές τις μέρες ως την τέλεια ευκαιρία να μείνεις μόνη με τον εαυτό σου και να τον φροντίσεις. Στο τέλος της εβδομάδας ή της ημέρας τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια μάσκα προσώπου και ένα ποτήρι κρασί!

 

Read More

And More