Μετά από δέκα χρόνια ο οίκος Cacharel βγάζει το πρώτο του άρωμα!

Το 75% όσων κάναμε εφηβεία στα 90’s φορούσαμε Cacharel (επίσημο αποτέλεσμα από poll που έκανα στο instagram). Πράγματι, λοιπόν, το Anais Anais ήταν το άρωμα της εφηβείας μας και ένα φοβερό best seller της εποχής. Το νέο είναι ότι ο οίκος επανέρχεται τώρα με ένα ολοκαίνουργιο άρωμα, ένα άρωμα που έρχεται περίπου δέκα χρόνια μετά και έχει να κάνει με μια εντελώς καινούργια φιλοσοφία!

Λέγεται Yes I Am και είναι το νέο άρωμα του οίκου που σηματοδότησε την εφηβεία σου και αργότερα την πρώτη σου αγάπη με το Amor Amor. Τo Yes I Am, λοιπόν, είναι ένα άρωμα που σηματοδοτεί την ανεξαρτησία!

Yes I Am: το επαναστατικό μπουκάλι!

Το κραγιόν είναι το πιο ισχυρό σύμβολο θηλυκότητας που αποδεικνύει και την αγάπη και την φροντίδα για τον εαυτό σου. Ακριβώς όπως και το άρωμά σου. Και για πρώτη φορά, η Cacharel συνδυάζει και τα δύο: ένα άρωμα κλεισμένο σε ένα μπουκάλι που μοιάζει με κραγιόν!

Yes I Am: το άρωμα που δημιουργεί μια νέα κατηγορία αρωμάτων!

Η Cacharel δημιουργεί το 1ο πικάντικο cremoso άρωμα. Για τις νέες γυναίκες της γενιάς του Yes I Am, η Cacharel τολμά ένα άρωμα που όμοιό του δεν υπάρχει: το πρώτο “πικάντικο Cremoso”.
Ένα Eau de Parfum που βασίζεται για πρώτη φορά στην πικάντικη, κρεμώδη αντίθεση της κρέμας κάρδαμου και χαρακτηρίζεται “πικάντικο Cremoso”.
“Ένα τολμηρό άρωμα με απροσδόκητη αντίθεση ανάμεσα σε μια αισθησιακή, κρεμώδη συμφωνία και στην ένταση του πικάντικου κάρδαμου. Μια ζωηρή έκρηξη θηλυκότητας με λουλουδάτες συμφωνίες γιασεμιού, γαρδένιας & άνθους πιπερόριζας συνδυάζεται με αστραφτερές νότες raspberry και μανταρινιού. Για ένα εθιστικό ανατολίτικο και πικάντικο άρωμα που δεν είναι απλώς πρωτοποριακό: είναι τολμηρό, όπως η γυναίκα που το φορά.” Master ΑρωματοποιοίHonorine Blanc και Christophe Raynaud.

Το συγκεκριμένο άρωμα απευθύνεται στους millennials και υπόσχεται να σηματοδοτήσει μια ολόκληρη γενιά όπως ακριβώς είχε κάνει και στην εφηβεία μας, τότε που η διπλανή σου και η παραδιπλανή σου μυρίζατε όλες Anais Anais. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, λοιπόν, είναι η Izzy Bizu και παρακάτω μπορείς να δεις το βίντεο!

Εν κατακλείδι, αν ψάχνεις το επόμενό σου άρωμα, πέρασε πρώτα μια βόλτα από το stand της Cacharel.

 

Read More

And More