Μέχρι πόσα χρήματα θα διέθετες για μια κρέμα; Η La Prairie λανσάρει μια με €396!

Λένε πως ο χρόνος είναι χρήμα. Σωστά! Και για να εξαγοράσεις τον χρόνο πρέπει να διαθέσεις ένα συγκεκριμένο ποσό. Αλήθεια, αν κάποιος σου υπόσχονταν ότι θα καθυστερήσει την διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας σου, πόσα χρήματα θα ήσουν διατεθειμένη να δώσεις;

Η La Prairie λανσάρει τώρα ένα ολοκαίνουριο προϊόν που έχει αυτή ακριβώς τη δράση. Ο λόγος για το Cellular Radiance Emulsion SPF 30, ένα αέρινο γαλάκτωμα αναπλήρωσης της υγρασίας με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας και πολλαπλά αντιγηραντικά οφέλη, ιδανικό για τις ώριμες επιδερμίδες.

Πώς λειτουργεί
Το Cellular Radiance Emulsion SPF 30 χάρη στα συστατικά τα οποία περιέχει, προσφέρει τρεις βασικές δράσεις:
1. Βελτιώνει την όψη και τις αντανακλαστικές ιδιότητες του προσώπου. Αυτό συμβαίνει χάρη στους κρυστάλλους χαλαζία που αιχμαλωτίζουν το φως και το εκπέμπουν εκ νέου, αντισταθμίζοντας έτσι τις επιπτώσεις του σκληρού φωτισμού.
2. Προστατεύει την επιδερμίδα ενδυναμώνοντας τα αποθέματά της για να την προστατεύει από τις βλάβες που προκαλούν οι περιβαλλοντικές επιθέσεις.
3. Αναζωγονεί προσφέροντας εντατική και σε βάθος ενυδάτωση.

Η νέα “πολυχρηστική” κρέμα της La Prairie κοστίζει €396 (συσκευασία των 50ml).

Λοιπόν, εσύ μέχρι πόσα χρήματα έχεις διαθέσει για την αγορά μιας κρέμας; Δεν πιστεύεις ότι η τιμή ή το brand αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα που σου προσφέρει; Αν διέθετες αυτά τα χρήματα θα πήγαινες σε πιο “δραστικές” λύσεις;

Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More