Μια ελληνίδα ανάμεσα στους 25 του Avon Voices!

Λίγες μέρες πριν, συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου, η Avon ανακοίνωσε τα ονόματα των 25 ημι- φιναλίστ που πέρασαν στον ημιτελικό του παγκόσμιιου διαγωνισμού Avon Voices, της πρώτης online Παγκόσμιας Αναζήτησης Μουσικών ταλέντων.

Από τις 6,000 συμμετοχές που προήλθαν από 60 χώρες, 25 Γυναίκες συνεχίζουν να προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή του στόχου τους: Να γίνουν μια από τις δύο γυναίκες που θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια επαγγελματική παραγωγή album. Μέχρι σήμερα 2,2 εκατομμύρια ψήφοι από χώρες όλου του κόσμου έχουν καθορίσει την πορεία τους.

«Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι γι αυτές τις 25 γυναίκες, μας έχουν εμπνεύσει όλους με το καταπληκτικό ταλέντο τους και τις ξεχωριστές τους ιστορίες, αναφέρει ο Αντιπρόεδρος της Avon, Joe Billone. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν ψηφίζοντας και υποστηρίζοντας τις να προσπαθούν με τη φωνή τους να φτάσουν στην κορυφή και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα»

Οι 25 ημιφιναλίστ στα μέσα Ιουλίου θα ταξιδέψουν στο Hollywood για να ηχογραφήσουν τα τελικά video με τα οποία θα μπουν στη μάχη για την τελική ψηφοφορία. Στο Hollywood θα γνωρίσουν κάποιους από τους σημαντικούς διάσημους κριτές του Avon Voices για να τους δώσουν συμβουλές για την ερμηνεία τους, αλλά και να τους δώσουν το «look των σταρ» (πάρε εδώ μια γεύση της λίστας με τους διάσημους κριτές!).

Τα video θα αναρτηθούν στο www.avonvoices.com στις 22 Ιουλίου και η επόμενη περίοδος ψηφοφορίας είναι από τις 22 Ιουλίου έως και τις 26 Αυγούστου του 2011.

Δέκα φιναλιστ που θα προκριθούν θα βρεθούν στη Νέα Υόρκη για να ηχογραφήσουν ένα τραγούδι γραμμένο από τη θρυλική τραγουδοποιό Dianne Warren, τραγούδι που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Νοεμβρίου στο ετήσιο Gala του Avon Foundation και πρόκειται να είναι διαθέσιμο για αγορά online. Στο Gala πρόκειται να ανακοινωθούν οι δύο τελικές νικήτριες του Avon Voices, το οποίο έχει ξεκινήσει από τις 1 Δεκεμβρίου 2010.

Τα συναρπαστικά νέα είναι ότι ανάμεσα στις 25 ημιφιναλίστ βρίσκεται και η Ελληνίδα Λουκία Σλάβη, η οποία διεκδικεί με τη συγκλονιστική φωνή της μια θέση ανάμεσα στις 10 καλύτερες γυναικείες φωνές του κόσμου.
Αν θέλεις να δεις την πορεία της Λουκίας μέχρι σήμερα, κάνε κλικ εδώ.

Και μην ξεχνάς: αν δεν έχεις γραφτεί το Avon Voices μπορείς να το κάνεις τώρα!

Read More

And More